2019-07-11 21:04:47
Φωτογραφία για Μέθυσε και προκάλεσε ζημιές σε 13 αυτοκίνητα
Οι ιδιοκτήτες επτά εκ των αυτοκινήτων... τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν τον είδαν να περιφέρεται κάνοντας… «οχτάρια» και να ξηλώνει τους καθρέφτες, ωστόσο φοβήθηκαν να επέμβουν και κάλεσαν την Αστυνομία

Έγινε «στουπί» στο μεθύσι μέρα- μεσημέρι ένας 35χρονος Έλληνας και άρχισε να καταστρέφει τους καθρέφτες των αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου, προκαλώντας ζημιές σε συνολικά 13 οχήματα!

Οι ιδιοκτήτες επτά εκ των αυτοκινήτων... τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν τον είδαν να περιφέρεται κάνοντας… «οχτάρια» και να ξηλώνει τους καθρέφτες, ωστόσο φοβήθηκαν να επέμβουν και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαν στα γραφεία τους.

Εκεί κλήθηκαν οι κάτοχοι των οχημάτων στα οποία προκάλεσε ζημιές, τον αναγνώρισαν και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι προκάλεσε τις ζημιές, δικαιολογήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Saab 9-3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Saab 9-3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ