2019-07-11 23:14:49
Φωτογραφία για Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τη Μύκονο με την οικογένεια και το κορίτσι του
Τις ομορφιές της Μυκόνου απόλαυσε με τη σύντροφό του Mariah ο Γιάννης Αντετοκούνμπο,

κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στην Ελλάδα. Μαζί τους ήταν και η μητέρα του Γιάννη, Βερόνικα, καθώς και τα αδέλφια του Θανάσης και Άλεξ.

Λίγο πριν αναδειχθεί καλύτερος αθλητής των ΗΠΑ ο Γιάννης θέλησε να ξεκουραστεί, σε ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές προπονήσεις, και επέλεξε το Νησί των Ανέμων όπου συνδύασε στιγμές χαλάρωσης με την κοινωνική προσφορά καθώς διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ για τη στήριξη των σκοπών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο “Greek Freak” επέλεξε το ξενοδοχείο Branco στην μαγευτική παραλία του Πλατύ Γυαλού κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο. Απόλαυσε το μπάνιο του στα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας του ξενοδοχείου, όπου είχε την ευκαιρία να επιδοθεί μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις και στα water sports με την παρέα

Ο Γιάννης και η οικογένειά του εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τις μοναδικές δημιουργίες του σεφ του νέου ανανεωμένου εστιατορίου του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιέρα, και επέλεξαν μάλιστα να γευματίσουν εκεί πολλές φορές. Ο Γιάννης γεύτηκε από ελληνικά πιάτα μέχρι σούσι, ακόμα και στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και την πανέμορφη θάλασσα. Πάντα ζεστός και χαμογελαστός δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγάλει μαζί του σέλφι, να δώσει αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του και να συνομιλήσει με όλους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Γιάννης στο ξενοδοχείο Branco

Ο Γιάννης με την οικογένεια και την παρέα του γευματίζει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

Ο Γιάννης με τα αδέλφια του Θανάση και Άλεξ στην πισίνα του ξενοδοχείου

Ο Γιάννης γευματίζει στο εστιατόριο
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ