2019-07-11 23:26:34
Φωτογραφία για Αλεξανδρούπολη: Δέκα τραυματίες από την πρωτόγνωρη κακοκαιρία
Ένας 66χρονος, που έφερε χτύπημα στο κεφάλι από πτώση, έχρηζε νοσηλείας - Ελαφρά τα υπόλοιπα περιστατικά - Μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες

Συνολικά δέκα άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας, προσήλθαν το βράδυ της Πέμπτης στο Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΤΕΠ, Κώστα Παπαθεοδώρου, μόνο το ένα εξ' αυτών, ένας 66χρονος, που έφερε χτύπημα στο κεφάλι από πτώση, έχρηζε νοσηλείας, ενώ τα άλλα εννέα χαρακτηρίζονται ως ελαφρά περιστατικά καθώς αφορούσαν κυρίως τραυματισμό από τη χαλαζόπτωση.

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το απόγευμα της Τετάρτης την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ στα χωριά Δίκελλα, Μάκρη και Μεσημβρία σημειώθηκαν αρκετές ζημιές από τους θυελλώδεις ανέμους.

Για περισσότερο από 15 λεπτά, η χαλαζόπτωση ήταν έντονη και οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μεγάλες καταστροφές. Συγκεκριμένα, έχουν τρυπήσει σκεπές σπιτιών, ενώ καταστράφηκαν μεγάλες αγροτικές εκτάσεις και οι σοδειές τους.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ