2019-07-12 10:43:54
Φωτογραφία για Αστυνομικοί χτύπησαν με taser και έριξαν σπρέι πιπεριού σε πατέρα μπροστά στα παιδιά του
Σοκαριστικό βίντεο δείχνει πώς οι αστυνομικοί κακομεταχειρίστηκαν έναν πατέρα μπροστά στα παιδιά του, επειδή τους βιντεοσκοπούσε – Το βίντεο δημοσίευσε στο Facebook η σύζυγός του

Σκληρές εικόνες περιλαμβάνει το βίντεο που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις για τον τρόπο με τον οποίο αστυνομικοί στο Σικάγο άσκησαν βία κατά ενός πολίτη, του Έιντζελ Ραμίρεζ, μπροστά στα παιδιά του, επειδή βιντεοσκοπούσε.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στις 4 Ιουλίου από τη σύζυγο του άνδρα, Άννα Μορεντίν, δείχνει αστυνομικούς να χτυπούν τον άνδρα με taser τέσσερις φορές και να τον ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού, επειδή βιντεοσκοπούσε τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους αστυνομικούς και στους επιβάτες ενός οχήματος, σε ένα βενζινάδικο.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο Ραμίρεζ δεν έκανε τίποτε άλλο από το να βιντεοσκοπεί. Μόλις ξεκίνησε, ένας αξιωματικός πλησίασε τον Ραμίρεζ και του είπε να κάνει πίσω, προσθέτοντας ότι παρεμβαίνει σε σκηνή εγκλήματος. Όπως δείχνει όμως το βίντεο, ο Ραμίρεζ είναι αρκετά βήματα μακριά από τους αστυνομικούς, που τον πλησιάζουν και προσπαθούν να τον σπρώξουν.


«Μην με αγγίζετε» είπε αρκετές φορές, πριν οι αστυνομικοί χρησιμοποιήσουν το taser.

Η Μορεντίν διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας ότι τα παιδιά της κλαίνε βλέποντας τη σκηνή με τον πατέρα τους να πέφτει θύμα κακοποίησης, ενώ διαμαρτυρία υπήρξε κι από έναν περαστικό.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά όταν του πέρασαν της χειροπέδες, ένας εξ αυτών τον ψέκασε με σπρέι πιπεριού. Όταν σηκώθηκε, ο Ραμίρεζ είχε πρόβλημα στην αναπνοή και ζήτησε να τον σκουπίσουν στο πρόσωπο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ