2019-07-12 10:45:26
Φωτογραφία για Μαριλού Ρεπαπή: «Είμαι η μόνη που δεν θέλει να γίνει παρουσιάστρια»
Με πολλές ώρες πτήσης στον ραδιοφωνικό αέρα και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, η Μαριλού Ρεπαπή είναι πλέον μια δημοσιογράφος της τηλεόρασης με ισχυρή άποψη και πάθος και εξομολογείται ότι δεν επιθυμεί να γίνει παρουσιάστρια.

 Η δημοσιογράφος, η οποία φέτος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου», σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς διατηρούνται οι ισορροπίες σε έναν ανταγωνιστικό χώρο και αν υπάρχει κάποιο κόνσεπτ που θεωρεί ιδανικό.

Τι γεύση σου άφησε αυτή η χρονιά;

«Ηταν μια πάρα πολύ ωραία χρονιά. Μου άφησε την πιο γλυκιά γεύση. Εγώ έχω πολύ με-γάλο πρόβλημα, δεν μπορώ να δουλέψω με ανθρώπους που δεν τους αγαπώ και δεν με αγαπούν. Γι' αυτό ζοριζόμουν πολύ να δουλεύω στην τηλεόραση. Εκεί λοιπόν ήμασταν πολύ αγαπημένοι».

Ημασταν μια οικογένεια που έκανε εκπομπή. Πώς διατηρούνται οι ισορροπίες σε έναν ανταγωνιστικό χώρο;


«Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες γιατί μπορούν να χαθούν από οποιοδήποτε γρανάζι. Εμείς νομίζω πως είμαστε πολύ απλοί άνθρωποι, είμαστε κανονικοί άνθρωποι που η τηλεόραση είναι η δουλειά μας. Κι αυτό ξεκινά από τους παρουσιαστές. Δεν είναι ότι εμείς είμαστε διάσημοι. Κανείς δεν φέρεται σαν να είναι καλύτερος από τον άλλον. Είμαστε πολύ ενωμένοι, γελάμε πάρα πολύ, μπορούμε να κάνουμε αστεία στον άλλον».

Το να δουλεύεις με ένα ζευγάρι το κάνει πιο εύκολο ή πιο δύσκολο;

«Στη δική μας περίπτωση το κάνει πιο εύκολο. Υπάρχουν παρουσιαστές που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, ο Κρατερός και η Κατερίνα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία».

Υπάρχει κάποιο κόνσεπτ που θα θεωρούσες ιδανικό;

«Για να γίνω παρουσιάστρια, όχι. Μπορεί να είμαι η μόνη, αλλά δεν θέλω να γίνω παρουσιάστρια, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνω. Μου αρέσει να δουλεύω με παρέες, με ομάδες, θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πολύ ωραίο για την τηλεόραση, μπορείς να έχεις έναν ωραίο δεύτερο ρόλο, δεν χρειάζεται να είναι όλοι παρουσιαστές. Δεν με νοιάζει η ματαιοδοξία, θέλω να έχω μια παρέα και να περνάω καλά. Αυτό που είχα στο ραδιόφωνο, το βρήκα επιτέλους και στην τηλεόραση, ενώ δεν περίμενα πως θα το βρω».

Εκτός από την Κατερίνα και τον Κρατερό, ποιος παρουσιαστής σου αρέσει;

«Μου αρέσουν πολύ οι κρίτές του«Master Cher», θεωρώ ότι είναι ένας κι ένας. Μου αρέσει πάρα πολύ και ο Λιάγκας, πιστεύω πως λείπει από την τηλεόραση. Είναι δηλαδή ένας παρουσιαστής που έχει πολύ έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Δεν νομίζω ότι του μοιάζει κάποιος. Μου αρέσει επίσης η εξέλιξη της Ελεονώρας Μελέτη, ενώ στο ξεκίνημα της δεν μου άρεσε. Είναι η μόνη παρουσιάστρια για την οποία έχω αλλάξει εντελώς γνώμη. Τώρα που το σκέφτομαι, μου αρέσουν πολλοί. Μου αρέσει και η Ναταλία», λέει στη Real Life.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ