2019-07-12 17:12:53
Φωτογραφία για Αλλαγές και πρόσωπα έκπληξη στην καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα
Τις επόμενες ημέρες οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά με σκοπό η καινούργια σειρά που θα έχει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα να βγει την καινούργια σεζόν από τον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης ετοιμάζει την… εξέλιξη του «Κόκκινου δωματίου», της σειράς που πρόβαλε το MEGA, αλλά με πολλές αλλαγές. Μάλιστα αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό ο τίτλος της καινούργιας σειράς θα ήταν «ΣΚΑΪ Hotel» τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα λέγεται «Room Service πλιζ» και που όπως καταλαβαίνετε η κυρίως δράση δεν θα περιορίζεται σε ένα μόνο δωμάτιο.

Οι περισσότερες ιστορίες θα εξελίσσονται σε δύο με τρία επεισόδια και θα αφορούν κυρίως τους ενοίκους που θα μένουν στα δωμάτια του ξενοδοχείου αλλά σε αυτό θα υπάρχει το μόνιμο προσωπικό, ρόλους που θα ερμηνεύσουν και πρόσωπα έκπληξη.

 Εκτός λοιπόν από τον Αλέξανδρο Ρήγα κεντρικό ρόλο θα κρατά η Βαλέρια Κουρούπη.


 Το… ντεμπούτο του όμως και ως ηθοποιός πρόκειται να κάνει μέσα από τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα κι ο Κώστας Καραφώτης.

 Ωστόσο ένα ακόμα πρόσωπο που θα είναι στο βασικό καστ της σειράς μπορεί να έχει ξεκινήσει από το χώρο της μουσικής αλλά έχει αποδείξει ότι διαθέτει ταλέντο και στην υποκριτική αφού έχει παίξει και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Ο λόγος για τον Ησαΐα Ματιάμπα που σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θα είναι ανάμεσα στο «προσωπικό» του ξενοδοχείου.

 Βέβαια οι εκπλήξεις δεν σταματούν στο μόνιμο καστ της σειράς αφού επιθυμία του δημιουργού της Αλέξανδρου Ρήγα αλλά και των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι από τη σειρά «Room Service πλιζ» να περάσουν ως guest πολλοί… πολλοί… πάρα πολλοί γνωστοί ηθοποιοί!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ