2019-07-12 18:41:27
Φωτογραφία για Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις των iPhone
Η JPMorgan κατάφερε να έχει πρόσβαση σε στοιχεία των πωλήσεων (και προβλέψεις πωλήσεων) από μια ομάδα προμηθευτών της Apple και τα δεδομένα που συλλέχθηκαν δείχνουν ότι όλα πάνε στραβά στο τμήμα πωλήσεων του iPhone .  

Έτσι, αυτή η ομάδα προμηθευτών σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 6% τον Ιούνιο, αύξηση που οφείλεται ήδη σε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 9% τον Μάιο και κατά 10% τον Απρίλιο. Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2019, η αύξηση είναι 5%, η οποία παραμένει αρκετά μακριά από το + 12% που καταγράφηκε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018, αλλά παραμένει λίγο πάνω από την αύξηση 4% του πρώτου εξαμήνου του 2017.

Για τον αναλυτή της JPMorgan Samik Chatterjee , αυτοί οι σταθεροί αριθμοί μας δείχνουν ότι οι πωλήσεις iPhone είναι καλύτερα από το αναμενόμενο παρά τις αδυναμίες στην κινεζική αγορά. Η JP Morgan αναμένει 183 εκατομμύρια iPhone να πωληθούν το 2019 και ο αναλυτής πιστεύει επίσης ότι η μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής του iPhone θα είναι κερδοφόρα για την Apple ... σε λίγα χρόνια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ