2019-07-13 09:20:20
Φωτογραφία για Οργή: Μια επιστροφή και μια εξαφάνιση έρχονται στη σειρά!
Η ζωή των ηρώων της σειράς «Η οργή», αλλάζει ακόμη μία φορά μέσα σε λίγα λεπτά καθώς ο Οδυσσέας παίρνει τελικά την απόφαση να το σκάσει από τη φυλακή και να κάνει εγχείρηση αλλαγής προσώπου, τη στιγμή που η Μαρίνα παραδίνεται στο πάθος του Παύλου και κάνει έρωτα μαζί του Ο Οδυσσέας, στη φυλακή, δεν σταματά να δέχεται απειλές για τη ζωή του από έναν συγκρατούμενο του επειδή τον εμπόδισε να σκοτώσει τον Παύλο. Σύντομα, ο άντρας επιτίθεται στον Οδυσσέα σε ανύποπτο χρόνο, ρίχνοντας οξύ στο πρόσωπο του, και ο Σαΐντ τον μεταφέρει στο ιατρείο των φυλακών. Στη συνέχεια, ο τελευταίος λαδώνει τον διευθυντή των φυλακών και κάποιους από τους φύλακες, προκειμένου να μεταφέρουν τον Οδυσσέα στο νοσοκομείο αφού υποφέρει από τους πόνους. Ο Σαΐντ, όμως, έχει καταστρώσει ήδη το σχέδιο της απόδρασης του νεαρού, ώστε να εκδικηθεί όσους του κατέστρεψαν τη ζωή.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: «Θα το κάνω. Θα φύγω από εδώ»
. Ο Σαΐντ του εξηγεί αναλυτικά το σχέδιό του και στη συνέχεια συναντάει την Όλγα για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, Έπειτα, κατά τη μεταφορά του Οδυσσέα στο νοσοκομείο, ένα αυτοκίνητο βρίσκεται σταματημένο στη μέση του δρόμου, με την Όλγα να κάνει οτοστόπ. Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών που τον συνοδεύουν κατεβαίνει να βοηθήσει την κοπέλα και εκείνη, με την πρώτη ευκαιρία, παίρνει από την τσάντα της ένα σπρέι και το ρίχνει στα μάτια του.

Παράλληλα, η Μαρίνα αποφασίζει να μην έχει καμία επαφή με τον Παύλο, καθώς η μικρή Ζωή δένεται μαζί του και δεν θέλει να αντικαταστήσει τον πατέρα της. Αν και η Μαρίνα τρέφει κάποια αισθήματα για τον Παύλο, δεν μπορεί να βγάλει από τη σκέψη της τον Οδυσσέα .Έτσι, λέει στη Ζωή ότι δεν θα συναντήσουν τον Παύλο γιατί έχει κάτι δουλειές. Το κορίτσι στενοχωριέται και φεύγει κρυφά από το σπίτι: Η Μαρίνα, όταν συνειδητοποιεί την απουσία της κόρης της, τρελαίνεται και ψάχνει να τη βρει.

Μετά τη σύντομη περιπέτεια, ο Παύλος της ανακοινώνει πως θα φύγει από την Κύπρο αν δεν μπορεί να βλέπει εκείνη και την κόρη της. Αργότερα, ο Γρηγόρης πείθει τελικά τη Μαρίνο να δώσει μία ευκαιρία στον Παύλο. Εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του, συζητούν και καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Πηγή:Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ