2019-07-13 10:05:25
Φωτογραφία για Στον Μουτσινά «κλειδώνει» ο «Αδύναμος Κρίκος»
Πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο πρόγραμμα που πολλοί το έχουν... επιθυμήσει... παγκοσμίως!

Μέχρι πριν από λίγο καιρό μάλιστα ανήκε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό, στο OPEN, αλλά τελικά ο ΣΚΑΪ κατάφερε να το πάρει και μάλιστα, όπως φαίνεται, την επόμενη σεζόν θα βγει ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για το γνωστό και πολύ πετυχημένο τηλεπαιχνίδι, τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» που πριν από χρόνια έβγαινε από το MEGA με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα.

 Έκτοτε πολλοί το θέλησαν αλλά κανείς δεν μπόρεσε να το βγάλει στον αέρα, ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό τα δικαιώματά του στη χώρα μας τα είχε το OPEN, για το οποίο μάλιστα συζητούσαν από πέρυσι να το παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς. Τελικά όμως ο χρόνος πέρασε, η «δέσμευση» με το OPEN έληξε και στο κανάλι του Φαλήρου αποδείχτηκαν πολύ γρήγοροι με αποτέλεσμα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Yπήρξε «ρήξη» του Νίκου Μουτσινά με το OPEN και το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ απέκτησε το… απωθημένο του, αφού ο «Κρίκος» είναι ένα πρόγραμμα που θα ήθελε πολύ να κάνει, ίσως φέρνει τον παρουσιαστή ένα βήμα πιο κοντά… στο Φάληρο.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ