2019-07-13 17:18:34
Φωτογραφία για Θοδωρής Ρωμανίδης : «Έχουμε πει γενικά με τον Μάρκο Σεφερλή να κάνουμε μια διακοπή »
Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος μίλησε και για τους λόγους που “χωρίζει”, προσωρινά, επαγγελματικά με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αποφάσισες να μη δουλέψεις το καλοκαίρι για να κάνεις διακοπές με τα παιδιά και την εγγονή σου;

Ναι, γιατί θα έπρεπε να λείψω πολλές μέρες από την Αθήνα και δεν θα μπορούσα να τους δω. Είπαμε με τη γυναίκα μου να μην το κάνω. Δύο μήνες είναι άλλωστε, στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσω πρόβες για τη χειμερινή σεζόν στο θέατρο.

Οπότε δεν θα σε δούμε δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή αυτό το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα;

Έχουμε πει γενικά με τον Μάρκο να κάνουμε μια διακοπή γιατί… μπούκωσα, θέλω να κάνω άλλα πράγματα, να κυκλοφορήσω στην πιάτσα πάλι, να μπορέσω να κάνω και τηλεόραση, γιατί πηγαίναμε περιοδείες, φεύγαμε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για όλα αυτά που ήθελα. Έτσι, τον παρακάλεσα, ειλικρινά, να με αφήσει λίγο καιρό να ξαποστάσω, να κάνω κάποια άλλα πράγματα κι εδώ είμαστε, να ξαναγίνει η ομάδα… ομάδα
. Με τον Μάρκο είμαστε μαζί από το 2002 με διακοπές. Έχω πάει, έχω φύγει, έχω κάνει άλλα πράγματα, έχω συνεργαστεί με διάφορους ηθοποιούς και μετά ξαναγύριζα. Τώρα τον παρακάλεσα να γίνει ένα διάλειμμα. Το χειμώνα θα είμαι στο θέατρο «Μουσούρη», στο έργο «Ψύλλοι στ’ αφτιά», του Ζορζ Φεϊντό, κωμωδία, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε μετάφραση του ίδιου και του γιου του, Δημήτρη Φιλιππίδη. Με Θανάση Ευθυμιάδξ, Φαίη Ξυλά, Μυρτώ Αλικάκη.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ