2019-07-13 22:24:16
Φωτογραφία για Φορτίο με ακατάλληλα όστρακα κατασχέθηκε στο Πόρτο Λάγος
Οι άνδρες του Β' Λιμενικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης εντόπισαν το φορτίο όταν έκαναν έλεγχο στη χερσαία ζώνη του λιμανιού στο Πόρτο Λάγος

Άναψαν “κόκκινο” σε άλλο ένα περιστατικό παράνομης μεταφοράς οστράκων με διαστάσεις μικρότερες από τις επιτρεπόμενες με σκοπό την εμπορία, οι άνδρες του Β' Λιμενικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι εντόπισαν το φορτίο όταν έκαναν έλεγχο στη χερσαία ζώνη του λιμανιού στο Πόρτο Λάγος.

Μετά από πληροφορίες, τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν στο λιμάνι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 47χρονος Έλληνας, το σταμάτησαν για να το ερευνήσουν και διαπίστωσαν ότι μετέφερε χωρίς συνοδευτικά έγγραφα και χωρίς να πληροί τις συνθήκες υγιεινής 19 σάκους με όστρακα του είδους αχιβάδα βάρους 390 κιλών υπολειπομένων διαστάσεων.

Ο 47χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε όπως και η ποσότητα των οστράκων, η οποία πρόκειται να καταστραφεί σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία καθώς κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ