2019-07-14 09:05:33
Φωτογραφία για Οι τουρίστες του ΣΚΑΙ μας ταξιδεύουν στην Ιορδανία! (Β μέρος)
Οι TOURΙΣΤΕΣ συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στην Ιορδανία και την Κυριακή 14 Ιουλίου. Ο Χρήστος και η Ελένη, καθώς βρίσκονται για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή, μαγεύονται από τις εξωτικές εικόνες και το σαγηνευτικό ταμπεραμέντο της χώρας.

 Στο δεύτερο μέρος του ταξιδιού τους, αναχωρούν από το πολύχρωμο και πολύβουο Αμμάν, την πρωτεύουσα της χώρας, και κατεβαίνουν ακόμα πιο νότια για να εξερευνήσουν την πανέμορφη επαρχία της Ιορδανίας.

 Ο Χρήστος ξετρυπώνει έναν παραδοσιακό φούρνο, τρώει αυθεντικό πρωινό με τους ντόπιους και παίρνει δυνάμεις γιατί τον περιμένει μια εξοντωτική συνέχεια. Η Ελένη τον πείθει να επισκεφτούν ένα εργαστήριο στην Άκαμπα, τη φημισμένη πόλη των ψηφιδωτών και ο Χρήστος κάνει τους Ιορδανούς τεχνίτες να σκίσουν τα πτυχία τους προσπαθώντας να του διδάξουν την ανατολίτικη τέχνη!

 Συνεχίζουν το ταξίδι τους για να βρεθούν στο Όρος Νέμπο, ένα από τα πιο συγκλονιστικά σημεία που αναφέρονται στην Αγία Γραφή. Εκεί όπου ο Μωυσής ολοκλήρωσε το ταξίδι του και είδε από ψηλά τη Γη της Επαγγελίας. Επόμενη στάση είναι η Πέτρα, ο αρχαιολογικός χώρος που θεωρείται ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου. Ο Χρήστος και η Ελένη το ζουν λίγο ως άλλοι Ιντιάνα Τζόουνς: ανεβαίνουν σε καμήλες, βάφουν τα μάτια του Χρήστου με μαύρο μολύβι kohl και γνωρίζουν τους Βεδουίνους, τη μυστηριώδη φυλή της ερήμου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ