2019-07-14 10:22:37
Φωτογραφία για Την παρέμβαση των Παναγιωτόπουλου - Στεφανή ζητούν γονείς στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Του Ηλία Προύφα

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Πάνου Παναγιωτόπουλου καθώς και του ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδη Στεφανή, ζητούν γονείς - στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι λόγω αύξησης του εισοδήματος από τα αναδρομικά, δεν θα μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Με επιστολή στο kranosgr αναφέρουν τα εξής:

Πλήθος στρατιωτικων ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ σοβαρό θέμα στις αιτήσεις για το προαναφερθέν θεμα., (ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΕΤΤΑ μεσω ΕΣΠΑ),  μεγαλος αριθμός συνάδελφων βγηκε εκτος λογω εισοδήματος,  διοτι τα αναδρομικά των δικαστικών αποφάσεων δηλωθηκαν ως χρηση για το έτος 2018,  (αυτοτελη φορολογουμενα μεν)    άλλα τα συμπεριαλαβαν σας συνολικό εισόδημα του έτους 2018. Με αποτέλεσμα αύξηση του εισοδήματος., ενω το νομικό-νομιμο και ορθο θα ηταν να γίνει αναγωγή ανα ετος.. Διοτι είναι αναδρομικά παλιότερων ετων κατόπιν δικαστικών αποφασεων. 

  Χρειάζεται άμεσα επίλυση και παρέμβαση απο το ΥΕΘΑ (Παναγιωτόπουλος - Στεφανής) διότι υπάρχει χρονικό περιθώριο εως την Τετάρτη για ηλεκτρονική υποβολή ένστασης και προσφυγής. 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ