2019-07-14 10:55:46
Φωτογραφία για Κως: Ο σκύλος «μύρισε» τα ναρκωτικά στο σάκο 19χρονου που έφτασε με το πλοίο
Εντοπίστηκαν 2,4 κιλά κάνναβης – Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού και ενός 20χρονου Ελληνα προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Κω, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Κω κατά την αποβίβασή του 19χρονου αλλοδαπού από πλοίο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ο 19χρονος βρέθηκε να κατέχει μέσα στην ταξιδιωτική του αποσκευή, τρεις αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 2,380 κιλών, καθώς και δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες βρέθηκαν επάνω του, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, μετά από περαιτέρω έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση των στελεχών του Λιμενικού, εντοπίστηκε και ο 20χρονος Ελληνας, ως πιθανός ηθικός αυτουργός και παραλήπτης των ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος και συνελήφθη.

Σε νομότυπες έρευνες σε τρία σπίτια στην Κω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο από αυτά, επιπλέον δύο συσκευασίες, με μικροποσότητες κάνναβης.

Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλες οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ