2019-07-14 15:45:15
Φωτογραφία για Οι  Βασιλιάδες: Το τέλος της...original σειράς!
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που οι βασιλιάδες του Mega σταμάτησαν πρόωρα να...βασιλεύουν,όμως είναι σίγουρο πως πάρα πολλοί τηλεθεατές ακόμα τους θυμούνται και αναρωτιούνται πως θα τελείωνε η ιστορία τους Πολλοί δεν γνωρίζουν πως η εν λόγω σειρά δεν ήταν αμιγώς ελληνική,αλλά αργεντίνικη ιδέα και αφού δεν μάθαμε ποτέ το τέλος της ελληνικής version ,πάμε τουλάχιστον να δούμε το τέλος της πρωτότυπης...

Σύμφωνα με το σενάριο:

Αν και η Χριστίνα(Ζέτα Δούκα) περιμένει το παιδί του Μάρκου(Κώστας Κόκλας),οι δυο τους αποφασίζουν να χωρίσουν και εκείνος,επιλέγει να γίνει ζευγάρι με την Γιούλη(Βασιλική Ανδρίτσου).

Όταν γεννά,η Χριστίνα αποφασίζει να δώσει την επιμέλεια του παιδιού της στον Μάρκο και φεύγει από την Αθήνα,με τον όρο να έρχεται να το βλέπει κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Νεφέλη(Κατερίνα Γερονικολού),ζει για πάντα ευτυχισμένη με τον Λεωνίδα της(Πάνος Βλάχος),ενώ ο πατέρας της και ο Αιμίλιος μπαίνουν φυλακή για απάτες εις βάρος της εταιρίας.


Ο Αιμίλιος(Γεράσιμος Σκιαδαρέσης),δεν χωρίζει ποτέ με την Λίζα,παρόλο που εκείνος μαθαίνει όλη την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητα της!

Τέλος,η Ευγενία(Μάρθα Καραγιάννη)επιστρέφει από την Αμερική υγιείς και αποφασίζει να αφήσει την οικογένεια των Βασιλιάδων να συνεχίσει να ζει στην έπαυλη ενώ η ίδια συγκατοικεί με την μητέρα του Μάρκου.(Τον ρόλο της μητέρας του Μάρκου,δεν τον είδαμε καθόλου στην ελληνική εκδοχή!)

Να τονίσω πως το παραπάνω κείμενο αφορά το αργεντίνικο φινάλε και  πως δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες σεναριογράφοι,θα κρατούσαν το ίδιο τέλος ή θα το άλλαζαν...

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ