2019-07-14 19:47:25
Φωτογραφία για Η Apple ερευνά το νέα έκρηξη μπαταρίας σε iPhone 6
Η Kayla Ramos, μια 11χρονη κοπέλα, είχε ένα ατύχημα με το iPhone 6 της. Αρχικά, υπήρχαν σπίθες, πριν το smartphone πάρει φωτιά και στη συνέχεια εξερράγη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο δωμάτιο της μικρής. Η έφηβος εξηγεί ότι παρακολουθούσε ένα βίντεο στο YouTube με το iPhone 6, όταν εμφανίστηκαν ξαφνικά σπίθες. Στη συνέχεια πέταξε το iPhone στο κρεβάτι της. Ήταν τότε που πήρε φωτιά και εξερράγη. Ευτυχώς, το κορίτσι δεν έχει πάθει τίποτα σημαντικό.

Η μητέρα της Kayla κάλεσε την Apple την επόμενη ημέρα μετά την έκρηξη. Ο κατασκευαστής ζήτησε φωτογραφίες από το iPhone και είπε στη μητέρα ότι η συσκευή πρέπει να δοθεί σε Apple Store για έλεγχο. Έκτοτε, η Apple επιβεβαίωσε ότι άνοιξε έρευνα για να προσδιορίσει την αιτία της έκρηξης. Η οικογένεια θα λάβει ένα νέο iPhone δωρεάν σε αντάλλαγμα.

Η Apple έχει ενημερώσει τη μητέρα να γνωρίζει ότι η αιτία της έκρηξης μπορεί να είναι ένα μη πιστοποιημένο καλώδιο ή ένας φορτιστής, ακόμη και μια επισκευή iPhone που γίνεται με μη πιστοποιημένα προϊόντα της Apple ή απλά ένα πρόβλημα με το ίδιο το iPhone. Σε κάθε περίπτωση, η έκρηξη έκανε μια τρύπα στην κουβέρτα του εφήβου και "Το παιδί μου θα μπορούσε να έχει πάρει φωτιά και θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί και είμαι ευτυχής που είναι εντάξει", δήλωσε η μητέρα στο ABC .
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ