2019-07-14 21:41:59
Φωτογραφία για Γουίμπλεντον: Η παρέλαση των celebrities και το «καυτό» φιλί του Τζεφ Μπέζος στην Λόρεν Σάντσεζ
Στον μεγάλο τελικό των ανδρών στο Γουίμπλεντον ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Φέντερερ το

θέαμα δεν περιορίστηκε στο χορτάρι, καθώς από τις κερκίδες παρακολουθούσαν γαλαζοαίματοι και celebrities - Το δώρο του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο τένις Σταν Σμιθ για τον πρίγκιπα Γεώργιο

Οι λάτρεις του τένις, «κοινοί θνητοί», γαλαζοαίματοι, καλλιτέχνες και ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Γουίμπλεντον για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό των ανδρών ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στις κερκίδες των επισήμων και στο βασιλικό θεωρείο το θέαμα ήταν, τουλάχιστον, εξίσου, ενδιαφέρον. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδιοκτήτης της Amazon, Τζεφ Μπέζος, φαίνεται πως δεν λυπήθηκε και πολύ για τις μετοχές αξίας 38 δισ. ευρώ που εκχώρησε μόλις τον περασμένο μήνα στην σύζυγό του Μακένζι για να του δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο και να ζήσει πλέον και ελεύθερος τον έρωτά του με την 49χρονη σύντροφο του Λόρεν Σάντσεζ.


Ο 54χρονος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος μαζί με την μελαχρινή Σάντσεζ έδωσαν το «παρών» στο Γουίμπλεντον και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» τον Μπέζος να σκύβει για να δώσει ένα τρυφερό φιλί στην πληθωρική πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11.

Το 23χρονο supermodel Κένταλ Τζένερ εμφανίστηκε, επίσης, στο Γουίμπλεντον με λευκό κοντό σορτς, γαλάζιο πουκάμισο και μαύρα γυαλιά στο πλευρό του 27χρονου παλαιστινιακής καταγωγής συντρόφου της, Fai Abu Khadra. Το 32χρονο μοντέλο Πόπι Ντελεβίν, με κομψό πράσινο φόρεμα παρακολουθεί, επίσης, την αναμέτρηση των δύο μεγάλων παικτών ενώ ο Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η σύζυγός του Σόφι Χάντερ, διευθύντρια θεάτρου, βρίσκονται στο βασιλικό θεωρείο.

Από την πρώτη σειρά του θεωρείου της βασιλικής οικογένειας παρακολουθούν τον αγώνα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον καθώς και η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιους. Συγκινητική ήταν η χειρονομία του 72χρονου Αμερικανού, πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο τένις Σταν Σμιθ, ο οποίος έδωσε στην Κέιτ Μίντλετον ένα παιδικό αθλητικό παπούτσι «Adidas Stan Smith» με την υπογραφή του για τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, επικεφαλής του θεσμού, επισκέφθηκε το Γουίμπλεντον και το Σάββατο για να παρακολουθήσει τον τελικό γυναικών μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ. Λάτρης του τένις η Κέιτ Μίντλετον έκανε σήμερα στο Γουίμπλεντον μια κομψή εμφάνιση με γαλάζιο φόρεμα της Emilia Wickstead, nude γόβες και μαύρα γυαλιά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ