2019-07-15 10:47:02
Φωτογραφία για Χρήστος Καπούτσης: Ο Παλαίμαχος Στρατιωτικός - Πολιτικός Συντάκτης μιλά στον Πάρι Καρβουνόπουλο
Ο Χρήστος Καπούτσης είναι άνθρωπος των ΕΔ εδώ και 42 χρόνια! Ήταν Αξιωματικός. Το 1983 ήταν ο Υπολοχαγός που με 8 στρατιώτες άρχισε να κατασκευάζει το φυλάκιο στην Παναγιά. Τη βρχονησίδα που οι Τούρκοι όλο και συχνότερα αμφισβητούν. Η συζήτηση με τον Χρήστο Καπούτση ξεκινά μ΄ ένα μεγάλο δικό του ευχαριστώ σ΄ εκείνους τους 8 στρατιώτες με τους οποίους όπως λέει έχτισαν με μεγάλες δυσκολίες και κινδύνους το φυλάκιο.

Ήθελε πολλά χρόνια τώρα να πει δημόσια αυτό το ευχαριστώ ,γιατί κανένας άλλος δεν έχει σκεφθεί να το κάνει.

Ο Χρήστος Καπούτσης το 1986, δημοσιεύει στο Έθνος ένα άρθρο με 22 προτάσεις για το θα μπορούσε να αλλάξει στις ΕΔ ώστε να γίνουν καλύτερες και πιο αποτελεσματικές! Διώκεται, περνά από στρατοδικείο. Αν και τελικά δικαιώνεται δεν επιστρέφει στις ΕΔ και ακολουθεί με επιτυχία το δρόμο της δημοσιογραφίας. 30 και πλέον χρόνια αρθρογραφεί σε εφημερίδες, κάνει τηλεοπτικές εκπομπές και καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον ιστορικό πλέον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84.

Δεν κάναμε συνέντευξη με τον Χρήστο Καπούτση. Συζήτηση ελεύθερη και χαλαρή όπως αυτές που κάνουν οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους για όσες πολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν το χώρο της Εθνικής Άμυνας μετά από τις εκλογές. Η συζήτηση από μόνη της πήγε στη γάγγραινα του κομματισμού στις ΕΔ κι όχι μόνο σ΄ αυτή. Συζήτηση και για τα ελληνοτουρκικά που θα μας απασχολούν, όχι ευχάριστα για πολύ καιρό ακόμη.

ΠΗΓΗ: https://www.militaire.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ