2019-07-15 18:38:08
Φωτογραφία για H Mariah Carey αποκάλυψε τους άντρες της ζωή της
Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει αρκεί να του τραγουδούσε " All i want for Christmas is you"

Πρόκειται για μια γυναίκα που θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει, παρόλα αυτά εκείνη αποκάλυψε ότι στη ζωή της είχε μόλις 5 συντρόφους. Πρόκειται για ένα νούμερο το οποίο θα άφηνε ικανοποιημένη ακόμη και την πιο σεμνότυφη πεθερά θα λέγαμε εμείς, αν υπολογίσεις ότι η Mariah είναι super star του τραγουδιού για τριάντα χρόνια πλέον.Όπως λοιπόν η ίδια είπε, οι άντρες της ζωής της οι οποίοι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, μπορεί να μην ήταν πολλοί αλλά ήταν διαφορετικοί μεταξύ τους κάτι που την έκανε να βιώσει την ποικιλία σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα δηλώνει περήφανη για τον αριθμό των ερωτικών της συντρόφων σε σχέση με άλλους ανθρώπους.

Ουσιαστικά η Mariah Carey είχε δυο πρώην συζύγους και τρεις πρώην συντρόφους στη ζωή της. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο Tommy Mottola, ο executive producer της Sony Music ο οποίος υπήρξε και παραγωγός του ομώνυμου album της που κυκλοφόρησε το 1991. Παντρεύτηκαν το 1993 και πήραν διαζύγιο το 1998. Εκείνος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος.


Μετά τον Tommy, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να βγαίνει με τον Μεξικανό τραγουδιστή Luis Miguel αλλά δυστυχώς το ειδύλλιο αυτό κράτησε μόλις από το 1998 έως το 2001. Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Mottola, η Mariah παντρεύτηκε τον Nick Cannon, ο οποίος είναι ηθοποιός και κωμικός και ο γάμος τους έγινε το 2008. Aπέκτησαν δυο παιδιά, δίδυμα για την ακρίβεια, τoν Moroccan και τη Monroe. To ζευγάρι χώρισε 8 χρόνια αργότερα, δηλαδή το 2016. Παρόλα τα δυο διαζύγιά της στη συνέχεια αρραβωνιάστηκε τον Αυστραλιανό δισεκατομμυριούχο σύντροφό της James Packer με τον οποίο όμως δεν έφτασαν ποτέ στο γάμο, καθώς χώρισαν πριν παντρευτούν.

Σήμερα η Mariah βγαίνει με τον Bryan Tanaka ο οποίος είναι χορευτής της και μαζί είναι πολύ καλά και ευτυχισμένοι μαζί.

Mariah Carey and Bryan Tanaka perform in Concert – New York, New York at Madison Square Garden on August 19, 2017 in New York City.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ