2019-07-15 19:00:18
Φωτογραφία για ΚΙΝΑΛ: Παραιτήσεις στην Ρόδο με αιχμές για Γεννηματά
Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του πρώτου γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίας Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ ο κος Νικηφόρος Παπανικόλας ενώ το ίδιο έκανε και ο κ. Δημήτρης Ζαννεττούλης.

Ο κ. Παπανικόλας υπέβαλε την παραίτησή του το περασμένο Σαββάτο, 13 Ιουλίου, σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νότιας Δωδεκανήσου, κατά τη διάρκεια της οποίας επικράτησε βαρύ κλίμα και εκφράστηκαν έντονοι προβληματισμοί για την πορεία του Κινήματος.

Σε επιστολή που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο κ. Παπανικόλας εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η μη αξιοποίηση της νέας γενιάς του Κινήματος μαζί με τον απαρχαιωμένο πολιτικό λόγο που εκφράζεται από κοινοβουλευτικούς με δεκαετίες προϋπηρεσίας θα ωθήσει τα νέα στελέχη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και θα μετατρέψει αργά ή γρήγορα το δικό μας κόμμα σε μουσείο που βασίζει την εκλογική του επιρροή σε υπερήλικες θαυμαστές του Ανδρέα, της Μελίνας και του Γεννηματά χωρίς καμία περαιτέρω προοπτική».


Όπως σημειώνει ο ίδιος στην επιστολή του, μία χαραμάδα ελπίδας «θα αποτελούσε η αλλαγή ηγεσίας και ταυτόχρονη παράδοση της σκυτάλης στα νέα πρόσωπα της παράταξης σε όλα τα επίπεδα ή εναλλακτικά η επαναφορά στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ».

Εκτός από τον κ. Παπανικόλα, την παραίτησή του κατέθεσε επίσης από τη θέση του μέλους της ΝΕ Νοτίας Δωδεκανήσου του ΚΙΝΑΛ και ο κος Δημήτρης Ζαννεττούλης, θέτοντας, όπως τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα “ΡΟΔΙΑΚΗ”, ζήτημα ηγεσίας, καθώς η κατάσταση έχει φθάσει πλέον στο απροχώρητο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ