2019-07-15 19:57:37
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Του Ηλία Προύφα

Πλήρης επιβεβαίωση του kranosgr, το οποίο δημοσίευσε το πρωί για επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας. (Διαβάστε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με  πληροφορίες μας, φαίνεται πως ''κλείδωσε'' η ημερομηνία της έλευσης του Πρωθυπουργού στο ΥΠΕΘΑ, για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουλίου, το απόγευμα. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την ίδια ημέρα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των βουλευτών και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία, για το νέο Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, ενώ το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε, εφόσον οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν, ότι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού γίνεται πριν από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, για τον ορισμό ηγεσίας στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι όποιες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για το μέλλον των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, όσο και για την απάντηση στον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα, Μπουράκ Οζούγκερτζιν, ο οποίος δήλωσε προκλητικά ότι όταν σταματά η διπλωματική συζήτηση, αρχίζουν να μιλούν τα αεροπλάνα.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ