2019-07-15 23:53:06
Φωτογραφία για Ένας πιλότος πέταξε πάνω από τα Ηλύσια Πεδία  με μια ιπτάμενη σανίδα (Βίντεο)
Ο γάλος εφευρέτης Frankie Zapata σε μια στρατιωτική παρέλαση στις 14 Ιουλίου προς τιμήν της ημέρας της Βαστίλης έδειξε ένα board με πέντε κινητήρες Flyboard Air.

Πέταξε πάνω από τα Ηλύσια Πεδία κρατώντας ένα όπλο, αποδεικνύοντας τη δυνατότητα εφαρμογής της εφεύρεσης στη πράξη για την ασφάλεια.

Το Flyboard Air χρησιμοποιεί κινητήρες στροβίλων, όπου μπορούν να ανυψώσουν ένα άτομο καινα φτάσει ταχύτητα 190 χλμ. / Ώρα και να πετάξει μέχρι και 10 λεπτά χωρίς ανεφοδιασμό. Ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας δήλωσε ότι η εφεύρεση έχει μεγάλες δυνατότητες. Με αυτό, μπορείτε να παραδώσετε μικρά φορτία ή να χρησιμοποιήσετε ως πλατφόρμα επίθεσης.

Ο Frankie Zapata σχεδιάζει να διασχίσει τη Μάγχη στο Flyboard Air στις 25 Ιουλίου την ημέρα της 110ης επετείου της πρώτης πτήσης μέσω του στενού με αεροπλάνο. Η άλλη εφεύρεσή του είναι μια παρόμοια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί πίεση νερού για πτήση. Στο Διαδίκτυο, ο Zapat ονομάστηκε "The Green Goblin" κατ 'αναλογία με τον κακοποιό του "Spider-Man".
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ