2019-07-16 14:04:52
Φωτογραφία για Suzuki Jimny… AMG G63 Replica (+video)
Ένα Suzuki Jimny, που είναι αντίγραφο της Mercedes G63 AMG; Μόλις ξεπεράσετε το πρώτο

σοκ θα ανακαλύψετε πως ίσως σας ενδιαφέρει. Περίπου 134.809 ευρώ είναι η διαφορά ανάμεσα στην τιμή της Mercedes-AMG G63 και του Suzuki Jimny στην Γερμανία. Στην Ελλάδα η διαφορά είναι 160.473 ευρώ και αφορά τις τιμές του βασικού Jimny (3θυρο 18.470 ευρώ) και της βασικής Mercedes G Class (5θυρη 178.943 ευρώ). Από όπου και αν τα αγοράσετε είναι από πιο γνωστά οχήματα εκτός δρόμου και από τα μακροβιότερα στην αγορά. Το ένα είναι ένα πολυτελές SUV και το άλλο ένα απλό βασικό όχημα 4×4. Όμως τι θα σκεφτόσαστε αν σας λέγαμε πως μπορείτε να έχετε την εμφάνιση του ακριβού μοντέλου χωρίς να διαλύσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό; Η Fast Car Service σας δίνει την λύση.

Η εταιρία από το Dubai ειδικεύεται στα αξεσουάρ και έχει φτιάξει ένα εντυπωσιακό body kit για το Jimny το οποίο το κάνει μία replica του G63
. Το πακέτο περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα, καπό, bull bar και φτερά όλα από το G-Class. Τα φώτα προέρχονται από ένα άλλο off-roader το Jeep Wrangler, που κυκλοφορεί. Από το SUV της Mercedes προέρχονται και τα φλας, όπως και τα πλαϊνά σκαλοπάτια. Η Fast Car Service μιμήθηκε ακόμη και τις διπλές εξατμίσεις (μόνο οι αριστερές λειτουργούν), αφού δεν έχετε τον κινητήρα V8 αλλά έναν τετρακύλινδρο.

Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας είναι όμοια με αυτά του G-Class, όπως το κάλυμμα της ρεζέρβας, το οποίο έχει και την κάμερα στάθμευσης (είναι δύσκολο να παρκάρετε το Jimny). Εκτός από τους τροχούς αλλάζουν και τα αμορτισέρ.Στο εσωτερικό δεν αλλάζει κάτι (εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη του Infotainment). Άλλωστε δεν θα φαίνεται κάτι αφού θα βάλετε σκούρα τζάμια.

Πόσο κοστίζει η αντιγραφή; Περίπου 10.880 ευρώ (ή 12.250 δολάρια) με όποιο χρώμα θέλετε. Το μόνο που θα σας… προδώσει είναι οι διαστάσεις του οχήματος. Με 3645 χιλιοστά μήκος, το Suzuki είναι 1080 χιλιοστά πιο μικρό από την Mercedes, όπως και πιο στενό και κοντό. Τελικά μάλλον δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ