2019-07-16 15:20:28
Φωτογραφία για Room service,πλιζ: Τα πάντα για την νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα!
Η μέρα που θα ακουστεί ο ήχος της κλακέτας πλησιάζει. Το μοναδικό τηλεοπτικό ξενοδοχείο, όπου όλα μπορούν να συμβούν, σας περιμένει για …κρατήσεις. Στις 23 Ιουλίου ξεκινούν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ «Room Service, πλιζ» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας και αποτελούν τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του MEGA “Κόκκινο Δωμάτιο”.

 Μια διασκεδαστική κωμωδία η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Χαρακτήρες έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς. Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες (θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από guest εμφανίσεις – προσώπων έκπληξη) εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

 Η κωμική σειρά θα μεταδοθεί τον Σεπτέμβρη από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 Στη σειρά, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ