2019-07-16 18:16:17
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  στο Εκθεσιακό περίπτερο του  Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων   στην 84η  ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στοχεύοντας στην  δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων, στηρίζοντας τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, δίνει συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας συμμετέχοντας για 4η συνεχόμενη φορά στο Εκθεσιακό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 84η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει τις επιχειρήσεις  - μέλη του που επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην 84η ΔΕΘ, ότι είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου.

 Η 84η διοργάνωση της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα είναι και φέτος το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας, ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συνεχίζοντας την παράδοση της σύνδεσής της με την υγιή επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες, θα αποτελέσει μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία, εκπέμποντας ένα ισχυρό σήμα ανάπτυξης, νέων διεθνών συνεργασιών και υλοποίησης επενδύσεων.


Η Έκθεση θα διαρκέσει  από τις 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 και θα πραγματοποιηθεί  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης https://tif.helexpo.gr/ , με τιμώμενη χώρα την Ινδία. Επίσης,   έχουν προγραμματιστεί δράσεις B2B, B2C, αλλά και B2G (business to government) με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα, είτε με ιδιωτική πρωτοβουλία είτε κάτω από την «ομπρέλα» κρατικών φορέων, αλλά και επιφανείς εταιρίες από την παγκόσμια αγορά.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 84η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, αποστέλλοντας σε πρώτη φάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής είτε στο e-mail [email protected] είτε στο fax: 2641022590, την οποία μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από το portal  www.etakcci.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τον κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση,  στο τηλ: (+30) 26410 – 74531 ή στο email [email protected].

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ