2019-07-17 09:04:46
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Κόβει ένα Χαρτόνι και του βάζει Οδοντογλυφίδες. Το αποτέλεσμα είναι Αξιολάτρευτο!

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούριο καλάθι για τα κοσμήματα σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα που είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο, μόνοι σας.

Το καλύτερο είναι ότι χρειάζεστε υλικά που έχετε σίγουρα στο σπίτι σας.Θα χρειαστείτε μόνο ένα κομμάτι χαρτόνι, νήμα και οδοντογλυφίδες!

Θα χρειαστείτε επίσης ένα κομμάτι ύφασμα φελτ, κόλλα και βελονάκι για νήμα, αν έχετε. Ξεκινήστε κόβοντας το χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς.

Θα χρειαστείτε ένα χοντρό χαρτόνι. Μόλις δώσετε το σχήμα, βάλτε λίγη κόλλα στην άκρη μιας οδοντογλυφίδας και καρφώστε την στην άκρη του χαρτονιού.Επαναλάβετε μέχρι να έχετε βάλει οδοντογλυφίδες γύρω από όλη την καρδιά. Τώρα σειρά έχει το νήμα. Αν έχετε βελονάκι θα το χρειαστείτε, διαφορετικά δεν πειράζει.

Δέστε την άκρη του νήματος σε μια οδοντογλυφίδα και αρχίστε να το περνάτε γύρω από τις οδοντογλυφίδεςΜόλις φτάσετε περίπου στη μέση, δέστε το νήμα και κόψτε το.

Πριν συνεχίσετε, περάστε πέρλες ή ό,τι άλλες χάντρες θέλετε σε κάθε οδοντογλυφίδα. Μετά δέστε ένα καινούριο κομμάτι νήμα και συνεχίστε μέχρι το τέλος. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να διακοσμήσετε τις άκρες με γυαλιστερή κορδέλα για να δώσετε στο καλάθι περισσότερη λάμψη.

Χρησιμοποιήστε το ίδιο τελείωμα που βάλατε στην πάνω άκρη του καλαθιού και για την βάση, για να καλύψετε το χαρτόνι. Καλύψτε τον πάτο του καλαθιού κόβοντας ένα κομμάτι φελτ σε σχήμα καρδιάς και στερεώνοντας το με κόλλα.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο γλυκό που κανείς δεν θα καταλάβει ότι χρησιμοποιήσατε χαρτόνι και οδοντογλυφίδες.Credit: nx2.com

Let's block ads! (Why?)

Κόβει ένα Χαρτόνι και του βάζει Οδοντογλυφίδες. Το αποτέλεσμα είναι Αξιολάτρευτο! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ