2019-07-18 04:56:52
Φωτογραφία για SUV Ford Mondeo?
Όσα από τα μοντέλα της Ford βασίζονται στην πλατφόρμα του Mondeo, όπως όλα δείχνουν

θα αντικατασταθούν από ένα SUV/Crossover που θα τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία και θα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Η Ford Ευρώπης ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τα Mondeo, S-Max και Galaxy με ένα και μόνο μεσαίο SUV με το οποίο θα αλλάξει η εικόνα της γκάμας, προσφέροντας μια επιλογή που θα καλύπτει πολλές απαιτήσεις. Το όνομα του δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αλλά η κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί η Ford, είναι αυτή της κατηγορίας των SUV/ crossover. Η πρόθεση της εταιρείας είναι να σταματήσει τη διάθεση των τριών προαναφερθέντων μοντέλων και να προσφέρει μια και μόνη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους.

Με την παρουσίαση του νέου αυτού μοντέλου που δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2021, η Ford θα «βγει» από τις κατηγορίες των μεσαίων επιβατικών με την κλασσική έννοια του όρου αλλά και των μεγάλων MPV. Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στη νέα και πολύ ευέλικτη πλατφόρμα C2 της Ford (η ίδια που χρησιμοποιείται στο υπάρχον Focus) και μπορεί να υποστηρίξει τόσο την επόμενη γενιά του Fiesta, όσο και του μεγάλου 7θέσιου SUV Edge στο μέλλον. Η βασική επιλογή σε ότι έχει να κάνει με τον κινητήρα, αναμένεται να είναι ο 3κύλινδρος κινητήρας των 1,5 λίτρων, που θα χρησιμοποιείται και στην 48V mild hybrid έκδοση του μοντέλου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ