2019-07-18 21:52:33
Φωτογραφία για Απίστευτο: Κάντε μασάζ για 1 λεπτό σε αυτό το σημείο του χεριού ! Δείτε πως..
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα που θα έχετε αν κάνετε μασάζ σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας...

Για να δείτε τα «θαυματουργά» του αποτελέσματα , θα πρέπει να γνωρίζει πού ακριβώς είναι.

Οι παραδοσιακές τεχνικές του βελονισμού αναγνωρίζονται πλέον εδώ και χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων στο σώμα μας.

Αυτή είναι μια πολύ απλή διαδικασία η οποία υπόσχεται να ελέγξει τα επίπεδα άγχους και της ναυτίας, αλλά και όχι μόνο.

​ ​Το σημείο αυτό είναι σε θέση να ανακουφίσει το άγχος, χαλαρώνει το σώμα, σας δίνει τον έλεγχο για τη ναυτία, την αϋπνία, τον εμετό και σας βοηθά στην εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Για να βρείτε αυτό ακριβώς το σημείο, απλά μετρήστε 3 ίντσες κάτω από τον καρπό. Το σημείο βρίσκεται στη μέση από τους δύο τένοντες των καμπτήρων.

Μετρήστε τρία δάχτυλα κάτω από τον καρπό


Βρίσκεται ανάμεσα στις δύο τένοντες

Σύμφωνα με το ερευνητικό κέντρο φυσικές θεραπείες, για να τονώσετε την ενέργειά σας και να απολαύσετε τα οφέλη του δεν έχετε παρά να κάνετε μασάζ σε αυτό σημείο, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, απαλά και με μια κυκλική δεξιόστροφη κίνηση, για 2-5 λεπτά και στα δύο σκέλη.

Οι μελέτες δείχνουν ότι λειτουργεί, επίσης, πιέζοντας το για περίπου 1 λεπτό.

Σύμφωνα με μελέτες, διεγείροντας το σημείο αυτό κάνει και για καρδιαγγειακή θεραπεία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι καλύτερα είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Η ιδανική ώρα για να επιλέξετε να τονώσετε αυτό το σημείο είναι το πρωί.

newsitamea.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ