2019-07-18 22:12:15
Φωτογραφία για Το ποσοστό εμπιστοσύνης των χρηστών στο iPhone είναι στο χαμηλότερο από το 2011
Οι χρήστες του iPhone ήταν διάσημοι για την εμμονή αγοράς ενός νεότερου iPhone κατά την αλλαγή τηλεφώνου. Αυτό συμβαίνει τώρα όλο και  λιγότερο συχνά , με μείωση του ποσοστού πίστης στην εταιρία.

Η BankMyCell, μια ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να πουλήσετε το smartphone σας για να αγοράσετε ένα καινούργιο, έχει ενοποιήσει τα δεδομένα χρήστη και παρατήρησε ότι το ποσοστό εμπιστοσύνης για τους χρήστες iPhone μειώθηκε κατά 15,2 μονάδες σε σύγκριση με το Μάρτιο. 2018. Η μελέτη δείχνει ότι το 26% των χρηστών του iPhone X πουλούσαν το smartphone τους για να αγοράσουν  το μοντέλο μιας άλλης μάρκας. Συγκριτικά, το 7,7% των χρηστών με το Galaxy S9 το πώλησε για να μεταβεί σε ένα iPhone. Και αν λάβουμε υπόψη μόνο τον Ιούνιο, το 18% των μεταπωλήσεων iPhone αφορούσε την αγορά ενός smartphone της Samsung!!!

Σύμφωνα με την BankMyCell (η οποία βασίζεται στα δεδομένα της και σε παρόμοιες υπηρεσίες), το ποσοστό αφοσίωσης του iPhone είναι χαμηλότερο από το 2011: με 73%
. Για τη σύγκριση, ήταν 92% το 2017. Έτσι, υπάρχει μια πτώση από το έτος που το iPhone X είναι έξω και αυτό δεν είναι τετριμμένο. Η Apple έχει ωθήσει το  iPhone αυξάνοντας την τιμή εκκίνησης, η οποία δεν ικανοποιεί τον πελάτη, ειδικά στο ότι ο ανταγωνισμός στο Android προσφέρει καλές επιλογές smartphones με χαμηλότερα έξοδα.

Το iPhone που κυκλοφόρησε φέτος δεν πρέπει να βοήθησε την Apple στην πραγματικότητα. Αν εμμείνουμε στις φήμες,  το καινούργιο iphone θα είναι το iPhone XS και το iPhone XR λιγάκι πιο ενισχυμένο με μια επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος. Το "πραγματικό" νέο iPhone με αναθεωρημένο σχεδιασμό, το 5G και περισσότερα χαρακτηριστικά θα έρθει το 2020.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ