2019-07-19 11:24:38
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Δουλεύουμε περισσότερο, μιλάμε λιγότερο
«Η κατεύθυνση είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο», τόνισε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι το κόμμα σήμερα διαθέτει 158 βουλευτές και την αυτοδυναμία. «Είναι μια από τις ισχυρότερες Κ.Ο. που είχαμε στη Βουλή τις τελευταίες δεκαετίες».

Όπως είπε, 62 βουλευτές εκλέχθηκαν για πρώτη φορά, κάτι που σηματοδοτεί την ανανέωση. Μίλησε για «διεύρυνση» καθώς κάποιοι εξ αυτών προέρχονται από όμορους χώρους, ενώ υπάρχουν 19 βουλευτές που είναι «30αριδες».

Ζήτησε από την Κ.Ο. της Ν.Δ. να έχουν τεκμηριωμένα επιχειρήματα, να προάγουν το διάλογο και να απαντούν πειστικά. «Κυρίαρχο είναι επίσης το να αποπνέουν πολιτικό ήθος», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Κάλεσε τους βουλευτές να υπηρετήσουν τη δημοκρατία «με μια νέα ποιότητα» και τόνισε ότι είναι κατάκτηση η απουσία της Χρυσής Αυγής από το κοινοβούλιο.

«Η μάχη κατά του λαϊκισμού δεν έχει τελειώσει», συμπλήρωσε. «Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σε όλα τα μέτωπα. Στη Βουλή αποκαλύπτοντας την ανεπάρκεια και στην κοινωνία αναδεικνύοντας το ψέμα των επιχειρημάτων της».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους τους βουλευτές να απορρίπτουν τα αιτήματα για ρουσφέτια και τις εύκολες υποσχέσεις. «Κανόνας μας είναι οι κανόνες», σημείωσε ο Πρωθυπουργός και δήλωσε ότι «δεν πρέπει να ανεχτούμε κενά έδρανα στο κοινοβούλιο».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παραιτήθηκε από το Open
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παραιτήθηκε από το Open
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ