2019-07-19 17:15:30
Φωτογραφία για Η Τίνα Μεσσαροπούλου μιλά για όλους και για όλα!
Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις παρουσιαστών για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά! Ποιοί παρουσιαστές πέρασαν ζόρικα και ποιός ήταν ο όρος στο συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη που την οδήγησε εκτός Alpha, η νέα μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η άφιξη παλιού συνεργάτη στην «Ελένη» και η επιστροφή του Δήμου Βερύκιου στο «Happy Day»!

 Στον Γιώργο Κουτσουρλή

 Πώς κρίνεις την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη απο τον Alpha;

 H Eλένη είχε συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό της και από τη στιγμή που το κανάλι είχε άλλα σχέδια για τη ζώνη 3 με 5 νομίζω ότι το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο. Ωστόσο, ήταν ένας χωρισμός κοινή συναινέσει όπου αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η αμοιβαία αγάπη.

 Η απρόσμενη αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα απ' το Ηappy Day, σας ξάφνιασε;

 Γνωρίζατε οι συνεργάτες για την πρόταση που είχε από άλλο κανάλι; Ισχύει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα;


 Ναι, μας ξάφνιασε πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπανώτας είχε συμφωνήσει να είναι στην εκπομπή και την ερχόμενη σεζόν. Υπήρχε μόνο μια μικρή οικονομική εκκρεμότητα που, ενώ, όλα έδειχναν ότι είχε λυθεί, τελικά δεν είχε λυθεί. Ετσι, δεδομένου ότι είμαστε όλοι επαγγελματίες σε αυτή τη δουλειά και βιοποριζόμαστε από αυτήν αναζήτησε τη συμφέρουσα γι’ αυτόν λύση. Ανακοινώσεις για το μέλλον του Δημήτρη θα κάνει ο ίδιος φαντάζομαι όταν θα είναι έτοιμος, ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος πηγαίνει στον ΣΚΑΪ στο ραδιόφωνο σίγουρα και ενδεχομένως και στην τηλεόραση.

 Η απομάκρυνση του Δήμου Βερύκιου από το «Happy Day» επηρέασε τα νούμερα τηλεθέασης, μιας και ήταν δυναμική η παρουσία του. Ψιθυρίζεται ότι θα βρίσκεται και πάλι κοντά σας απ τον Σεπτέμβρη;

 Δε νομίζω ότι επηρέασε καθόλου την εκπομπή αν και δεν σου κρύβω ότι υπήρχε ο φόβος αυτός. Η εκπομπή φέτος δοκιμάστηκε σε πολλά επίπεδα και δοκίμασε και διαφορετικά πράγματα, αλλά πάντα στο τέλος το αποτέλεσμα τη δικαίωνε. Αλλωστε, πριν αποχωρήσει ο Δήμος Βερύκιος είχε προηγηθεί η απόφασή του να περιοριστεί στο τέταρτο η εμφάνισή του. Και τότε τα νούμερα παρέμειναν ψηλά. Οσο για το αν θα επιστρέψει από Σεπτέμβριο, θα έλεγα ότι συνήθως «ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» και επειδή το γλυκό πάντρεμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης αποτέλεσε «έγκλημα» για τον ανταγωνισμό, δεν είναι δυνατόν να χαθεί κάτι που με τόσο κόπο κατακτήθηκε στη συγκεκριμένη εκπομπή.

 Συνεχίζεις να βρίσκεσαι και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στο Happy Day; Σου έχει γίνει κάποια κρούση από άλλη εκπομπή ;

 Ναι θα βρίσκομαι και του χρόνου στην εκπομπή και μάλιστα καθημερινά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Αρα γιατί να μιλάμε για άλλες προτάσεις και άλλες εκπομπές;

 To tinasmess.gr είναι κυριολεκτικά μέσα σε όλα! Να περιμένουμε πολλές αποκλειστικότητες το καλοκαίρι;

 Νομίζω αν κάτι έχει κάνει το συγκεκριμένο site να ξεχωρίζει είναι οι αποκλειστικότητές του και το γεγονός ότι δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Άρα εννοείται ότι και το καλοκαίρι θα πρέπει να είσαστε συντονισμένοι γιατί θεωρώ πως θα είναι ιδιαιτέρως θερμό τηλεοπτικά.

 Με ποιον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια θα ήθελες να συνεργαστείς;

 Με όλους γιατί από κάθε άνθρωπο έχεις να κερδίσεις εμπειρίες που γεμίζουν το «βιογραφικό» σου. Πολύ δύσκολα αλλάζω, όμως, εργασιακό περιβάλλον αν περνάω καλά.

 Ποιο πρόσωπο θεωρείς βαρετό στην τηλεόραση;

 Δεν νομίζω ότι υπάρχουν βαρετοί άνθρωποι, αλλά κυρίως βαρετές εκπομπές και τέτοιες κατά καιρούς υπάρχουν και έχουν υπάρξει πολλές στην τηλεόραση. Ας πούμε, πλήττω αφάνταστα με ριάλιτι τύπου «Power of love», ακόμα και με το φετινό «Survivor» βαρέθηκα γιατί γενικώς δεν είμαι ο τηλεθεατής τέτοιου είδους εκπομπών.

 Ποιος ή ποια celebrity πιστεύεις ότι σε αντιπαθεί, και για ποιο λόγο;

 Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις τους celebrities και όχι εμένα. Εγώ, πάντως, πλην μιας περίπτωσης, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Άλλωστε, όλο αυτό είναι απλά μια δουλειά... που πολλοί άνθρωποι την μετακυλούν στην προσωπική τους ζωή γιατί απλά δεν έχουν προσωπική ζωή. Εγώ δόξα τω Θεώ είμαι «πλούσια» κι από τα δυο.

 Η Ελένη Μενεγάκη έκανε σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα του πάνελ. θα δούμε πάλι αλλαγές την νέα χρονιά;

 Νομίζω μια αλλαγή του χρόνου θα είναι η προσθήκη - επιστροφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο πάνελ. Αλλά θα έλεγα η λέξη «αλλαγή» για την Ελένη είναι λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό της σε επίπεδο εκπομπής και θεματολογίας.

 Πώς σχολιάζεις την Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια;

 Η Δέσποινα είναι γεννημένη γι’ αυτό αν και είναι εξίσου και πολύ καλή ηθοποιός κυρίως γιατί είναι άνθρωπος που με ό,τι καταπιάνεται δεν το αφήνει στην τύχη του, σε αντίθεση με πολλούς ηθοποιούς που επαφίονται μόνο στο ταλέντο τους και επαναπαύονται σε αυτό.

 Ο Γιώργος Λιάγκας θα βρίσκεται την νέα χρονιά «αντίπαλος» με την Φαίη Σκορδά;

 Όχι ακριβώς αντίπαλος. Θα είναι «απέναντι» μόνο την τελευταία ώρα της εκπομπής της Φαίης κι αυτός είναι ο λόγος από όσο γνωρίζω που δεν αποδέχθηκε τη ζώνη 10:00 με 13:00.

 Ποια εκπομπή θεωρείς ότι είχε φέτος τον «λάθος» παρουσιαστή;

 Θα σου πω για λάθος δίδυμο παρουσιαστών όπως ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με την Αννα Μαρία Βέλλη στο «Όλα λάθος» του OPEN. Ευτυχώς, λόγω και των γεγονότων κατάλαβαν το «λάθος» νωρίς και προσπάθησαν να το διορθώσουν αλλά ο θόρυβος ήταν πολύ μεγάλος και τα λάθη πολλά. Θαύματα άλλωστε σπάνια γίνονται στην τηλεόραση.

 Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στον Alpha και μάλιστα στην μεσημεριανή ζώνη! Το one man show επενδύεται μάλλον, όπως με τον Νίκο Μουτσινά!

 Από όσο ξέρω δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα κάνει εκπομπή τύπου Μουτσινά στον ALPHA. Περισσότερο σε τηλεπαιχνίδι προσανατολίζονται στο κανάλι, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα και η ώρα. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές το απόγευμα.

 Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο νέος Γιώργος Μαρίνος στα show;

 Αδικούμε πολύ τον Γιώργο Μαρίνο θα έλεγα. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας επιχειρηματίας που ακολουθεί την ίδια τακτική και στην τηλεόραση, ειδικά σε μια εποχή που το χρήμα το ψάχνουν με το κιάλι στα media.

 Πώς κρίνεις την τηλεοπτική χρονιά για τα παρακάτω πρόσωπα:

 Κατερίνα Καινούργιου:

 Από τις κερδισμένες της σεζόν και μάλιστα σε ένα κανάλι που δεν κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει το στοίχημα αλλά απέτυχε στον αρχικό του στόχο. Ωστόσο, η Κατερίνα έχει εξελιχθεί πολύ, αν και υπάρχουν πολλά στα οποία διαφωνώ αναφορικά με τη στήσιμο της εκπομπής της.

 Ελένη Μενεγάκη :

 Από τις καλύτερες. Η Ελένη φέτος ήταν τόσο άνετη και τόσο χαλαρή όσο δεν την θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό και αισθάνθηκε άνετα να ανοιχτεί περισσότερο στο τηλεοπτικό κοινό και να μοιραστεί στιγμές από την προσωπική της ζωή.

 Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερό Κατσούλη:

  Το STAR έχει ένα τεράστιο προτέρημα ως κανάλι. Εχει υπομονή και στηρίζει τους ανθρώπους του ακόμα κι αν η πρώτη σεζόν δεν είναι καλή. Το ίδιο έκανε και με την «Φωλιά των Κουκου». Επίσης, το πρωινόι βοηθήθηκε πολύ και από την επιτυχία της σεζόν που δεν είναι άλλη από το «MasterChef» αλλά και το «GNTM» στο πρώτο μέρος της σεζόν.

 Σταματίνα Τσιμτσιλή:

  Από τις καλύτερες σεζόν της εκπομπής με πολλά αποκλειστικά, ανατροπές, εκπλήξεις που ενδυνάμωσαν ακόμη περισσότερο την εκπομπή γιατί υπάρχει ένας καλός καπετάνιος, η Σταματίνα και μια πολύ καλή πυξίδα η Μαίρη Παλιαλέξη αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

 Ζήνα Κουτσελίνη:

  Η Ζήνα κατάφερε να «καταπιεί» την Τατιάνα Στεφανίδου και νομίζω ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

 Μαρία Μπεκατώρου:

  Φέτος η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πολύ απελευθερωμένη στο «YFSF» και νομίζω ότι αυτό που τη βοήθησε πολύ ήταν εν τέλει η επιτυχία της εκπομπής.

 Γρηγόρη Αρναούτογλου:

  Δύσκολη σεζόν για τον Γρηγόρη. Ταλαιπωρήθηκε πολύ, φέτος ωστόσο γκρίνιαξε λιγότερο. Στο τέλος, ωστόσο, κατάφερε να κάνει αυτή τη διαφορετική συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατά τη γνώμη μου άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα και να κλείσει τη σεζόν με μια πολύ γλυκιά γεύση.

 Φαίη Σκορδά :

Ζόρικη η τηλεοπτική χρονιά και για τη Φαίη Σκορδά φέτος κι αυτό γιατί παρασκηνιακά συνέβησαν διάφορα. Παρόλα αυτά, αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για τον ΑΝΤ1. Δυο χρόνια, πάντως, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα η εκπομπή δοκιμάζεται ξανά την ερχόμενη σεζόν καθώς θα πρέπει να βρει ισορροπίες με τον νέο αρχισυντάκτη της και όχι μόνο. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ