2019-07-19 19:24:07
Φωτογραφία για Γυναίκες αποκαλύπτουν πώς έχασαν βάρος χωρίς να στερηθούν τίποτα
Οταν ξεκινάτε μια διατροφή ή μια δίαιτα συνήθως

πιστεύετε ότι πρόκειται για ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα, το οποίο θα σας υποτάξει και στερήσεις, που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σαφέστατα μια τέτοια προσπάθεια που βασίζεται σε μια ισορροπημένη διατροφή, απαιτεί θυσίες,για να υπάρξουν εγγυημένα αποτελέσματα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, όσο τα φαντάζεστε.

Στην πραγματικότητα, αυτό που είναι πιο δύσκολο και ίσως ανέφικτο, είναι η διατήρηση του σωματικού βάρους μετά από μια αυστηρότατη δίαιτα, διότι όπως παρατηρείται συχνά, ενώ πολλές γυναίκες χάνουν κιλά στην αρχή, όταν αγχώνονται ή στρεσάρονται για να παραμείνουν στο σωματικό βάρος που έφτασαν, τείνουν να παχαίνουν και πάλι και μάλιστα, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην απαρχή της προσπάθειας σας να παραμείνετε fit έπειτα από μια δίαιτα, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν, να αλλάξετε ορισμένες καθημερινές συνήθειες, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στο womenshealthmag πέντε γυναίκες, που τα κατάφεραν.


«Δεν ακολούθησα συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο»: Η απόφαση μου να αλλάξω την εξωτερική μου εικόνα με την απώλεια σωματικού βάρους, ήρθε όταν παρατήρησα μια φωτογραφία μου πλάι στο σύντροφο μου. Ετσι, κατάλαβα ότι είχα πραγματικά ξεφύγει από τα όρια και έπρεπε να λλάβω δράση. Ωστόσο, είχα κάνει πολλές φορές στη ζωή μου προσπάθεια να μπω σε διατροφικό πρόγραμμα και αυτό δεν βοήθησε. Αποφάσισα απλά να «ακούω» το σώμα μου και τις αναγκες του. Οταν διψάω πίνω ένα μπουκάλι νερό κι όταν έχω αίσθημα λιγούρας, το σνακ μου αποτελείται από αμύγδαλα ή μήλο, Φάρα Τζέιμς, 29 ετών ( έχασε 28 κιλά)

«Εβαλα τα βάρη στη ζωή μου»: Αυτό που με βοήθησε να χάσω κιλά κι έπειτα να διατηρήσω το επίπεδο του σωματικού μου βάρους είναι η γυμναστική με βάρη. Είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους αυτός, καθώς όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχω, τόσο περισσότερες θερμίδες καίω καθημερινά. Προπονούμαι τέσσερις με έξι φορές την εβδομάδα και προτιμώ τις ασκήσεις αντοχής. Αντιθέτως, επειδή δεν είμαι καθόλου φαν της αερόβιας άσκησης, όταν πρέπει να την εντάξω στο πρόγραμμα μου, την προσαρμόζω ώστε να έχει και μια ακόμα δυσκολία, οπότε αυξάνω την κλίση στο διάδρομο. Τα Σαββατοκύριακα έχουν χαλάρωση με στρέτσινγκ ή γιόγκα, Τζάσμιν Τζέικομπς, 25 ( έχασε 81 κιλά)

«Κατέγραψα την πρόοδο μου»: Δεν θα είχα καταφέρει πραγματικά τίποτα χωρίς τη στήριξη των ανθρώπων με τους οποίους αθλούμαι, αλλά και των φίλων που με ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχω καταγράψει την πρόοδο μου μέσω φωτογραφιών και θεωρώ, ότι αυτό με βοηθάει να παραμένω υπεύθυνη, Λόμπκε, ετών 35 ( έχασε 43 κιλά).

«Τρώω πέντε ή έξι γεύματα ημερησίως»: Ενας από τους σημαντικότερους παράγοντες στο να διατηρήσω το σωματικό μου βάρος, ήταν το γεγονός ότι έτρωγα ανά τρεις ώρες την ημέρα, που σημαίνει ότι τα γεύματα ήταν συνολικά πέντε ή έξι στον αριθμό. Αυτό βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, αλλά και στη διαχείριση της λιγούρας. Τα περισσότερα από τα γεύματα μου περιέχουν καθαρή πρωτεΐνη, όπως γαλοπούλα ή κοτόπουλο, υδατάνθρακες ολικής άλεσης, λαχανικά και καλά λιπαρά. Το τελευταίο μου γεύμα συνήθως έχει τη μορφή σνακ και είτε είναι αμύγδαλα με μήλο είτε ποπ κορν χωρίς βούτυρο, Μπραϊάνα, ετών 22 ( έχασε 23 κιλά).

«Εχω θέσει πραγματοποιήσιμους στόχους»: Ζύγιζα 90 κιλά και τώρα βρίσκομαι μεταξύ 77 και 78 κιλών. Νομίζω ότι ο παράγοντας που πραγματικά βοήθησε ήταν το να δώσω στον εαυτό μου λίγο χώρο, ένα περιθώριο. Παλαιότερα ήμουν της άποψης πως έπρεπε να καταναλώνω αυστηρά υγιεινές τροφές, για να δω πρόοδο, όμως αυτό δεν λειτούργησε ποτέ. Η ισορροπία είναι απαραίτητη και εγώ την επιτυγχάνω μέσα από στόχους προσωπικούς που είναι εφικτό να πραγματοποιήσω. Ο τωρινός μου στόχος είναι να καταναλώνω υγιεινές τροφές πέντε φορές την εβδομάδα και μια φορά την εβδομάδα δίνω ρεπό στον εαυτό μου, Ντιάνα 21.
bovary.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ