2019-07-19 23:00:13
Φωτογραφία για Μηχανογραφικό 2019: Τελευταία ευκαιρία για μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων
Το υπουργείο Παιδείας έκανε γνωστό ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας για να υποβληθεί το μηχανογραφικό 2019 και εντός καθοριζόμενου χρονικού διαστήματος, επιτρέπεται μόνο η μερική ή ολική ανάκληση της δήλωσης προτιμήσεων.

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ 2019. Η προθεσμία λήγει σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 στις 15:00, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να προχωρήσουν σε μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-delpref.it.minedu.gov.gr. Μέσω αυτής της εφαρμογής, θα μπορούν ΜΟΝΟ να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες. Διευκρινίζεται ότι δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά την διαγραφή/ές κάποιας προτίμησης, οριστικοποιούν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με νεότερη ημερομηνία.


Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις 2019

Την εβδομάδα από 26 έως 30 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις 2019 για την εισαγωγή στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι βάσεις 2019 θα αναρτηθούν στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα στην διεύθυνση Results.it.minedu.gov.gr όπου είχαν αναρτηθεί και οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2019.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ