2019-07-20 09:39:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΚΑΚΑ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Αναγνώστης: Μια πρόσφατη επίσκεψη μου στο Πρασονήσι μου άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα και την σκέψη στην ρύση του Κομφούκιου "μόνο οι σοφοί και οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν".

Όταν πήγα να κάνω χρήση του ντους δίπλα σε ένα εστιατόριο μου έκανε ένας υπάλληλος-κράχτης την παρατήρηση ότι αυτό ήταν μόνο για την χρήση των πελατών του. Φυσικά δεν υπήρχε καμία πινακίδα που να το λέει αυτό και φυσικά αν αυτό αλήθευε, η απουσία του δήμου για δημόσια ντους και τουαλέτες ή καμπίνες ήταν ανύπαρκτη. 

Εύγε στους τοπικούς "αιρετούς"!

Τα ίδια φυσικά χάλια στους χορταριασμένους δρόμους και ειδικά στον δρόμο προς αεροδρόμιο όπου οι νησίδες Τζέρσεϊ κατάντησαν σαβάνες από τα αγριόχορτα και σκουπίδια να κοσμούν τον δρόμο και κανείς αρμόδιος δεν έκανε έως σήμερα (μεσοκαλόκαιρο καιρό) τίποτα απολύτως. 

Εύγε και σε αυτούς τους ανικανότατους!

Μετά βγαίνουν οι καταστηματάρχες και ξενοδόχοι και διαμαρτύρονται για τα χάλια εισπράξεις και την χαμηλή ποιότητα των επισκεπτών. Αραγε τι τους προσφέρουμε εμείς εκτός από τα χάλια των δρόμων, τους γύφτους επαίτες, τις καρακιτσαριό πινακίδες στους δρόμους, τους κράχτες, την ασυδοσία στα εστιατόρια όπου άλλες τιμές γράφουν οι Ρωσικοί κατάλογοι και άλλες οι Αγγλικοί και Γερμανικοί (Μονόλιθος και Κάμειρος)?

Δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ότι "χάρη μας κάνουν" που έρχονται εδώ!

"Οι ηλίθιοι ποτέ δεν αλλάζουν"!
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ