2019-07-20 14:30:25
Φωτογραφία για Ρόδος: Βραδιά κλασσικού τραγουδιού στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου βραδιά κλασσικού τραγουδιού.

Πρόκειται για μία ρομαντική εκδήλωση, η οποία είναι πρωτοβουλία του Ροδίτη μαέστρου και πιανίστα Αλέξανδρου Εμμανουήλ Βελώνη. Το ατμοσφαιρικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στους επισκέπτες και στους κατοίκους της Ρόδου, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άριες και σκηνές από τα μεγάλα έργα των ρομαντικών, τα οποία είναι τόσο βαθειά ριζωμένα στην μεσαιωνική παράδοση των κάστρων και των οχυρών-πόσω μαλλον όταν εκτελούνται στο Παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου, όπου θα ηχήσουν με άκρως γοητευτική οικειότητα. Στην βραδιά θα συμμετέχει η λυρικοδραματική σοπράνο Lena Kutzner, από το Κρατικό Θέατρο του Cottbus.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού της Ρόδου αλλά και η γνωριμία των θεατών με κλασσικά, διαχρονικά έργα, τα οποία θεωρούνται σημαντικές καλλιτεχνικές δημιουργίες διεθνώς. Για την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης, συνεργάζονται η Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.
tornosnews
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Tvnea…σε νέα σελίδα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Tvnea…σε νέα σελίδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ