2019-07-20 20:15:36
Φωτογραφία για Θέμης Γεωργαντάς: «Και η Ναταλία, με την οποία είμαστε κολλητοί, δεν πήγε στη Μελέτη, με την οποία...»
Για το πως έγινε το «deal» ώστε η Φαίη Σκορδά να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής του «After Dark», αλλά και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μίλησε στο «Secret», ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού, την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη με την οποία συζήτησα, όταν ακόμη δεν το ήξερε κανείς. Όφειλα να την ενημερώσω, γιατί ένα χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω, αλλά τελικά παρέμεινα στο «Πρωϊνό». Από τότε, λοιπόν, μου είχε πει «εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου», δήλωσε ο παρουσιαστής.

 

Όσο για τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, τόνισε: «Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό. Τηλεφώνησα στη Φαίη μετά την πρώτη εβδομάδα και της είπα: «Θα έρθεις την άλλη εβδομάδα;». Μου είπε αμέσως «ναι». Συγκινήθηκα πολύ. Και η Ναταλία, με την οποία είμαστε κολλητοί, δεν πήγε στη Μελέτη, με την οποία είναι στο ίδιο κανάλι και ήρθε σε μένα. Τι σημαίνει αυτό; Είναι επιλογή σου να στηρίξεις κάποιον και συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ όμορφο».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ