2019-07-22 08:14:45
Φωτογραφία για Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε έξι ετών και το παλάτι το γιορτάζει με νέες του φωτογραφίες
Τις τράβηξε η μητέρα του Κέιτ Μπίντλετον

Με τρία νέα πορτρέτα του πρίγκιπα Τζορτζ γιόρτασε η Βρετανία τα έκτα γενέθλια του

τρίτου διαδόχου του βασιλικού θρόνου. Ο πρώτος γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013.

Οι φωτογραφίες του μικρού Τζορτζ τραβήχτηκαν και πάλι από την μητέρα του Κέιτ Μίντλετον που αγαπά πολύ την φωτογραφία και συνηθίζει να δημοσιοποιεί πορτρέτα των παιδιών της που έχει βγάλει η ίδια.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι που δημοσιοποιούν τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Τζορτζ έχει την αγάπη του πατέρα του για το ποδόσφαιρο, μιας και ο Γουίλιαμ είναι γνωστός φαν της Άστον Βίλα. Ο εξάχρονος πρίγκιπας σε δύο από τα τρία πορτρέτα φοράει την φανέλα της εθνικής ομάδας και φαίνεται πως τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Και στις τρεις φωτογραφίες ο Τζορτζ είναι γελαστός, ενώ ένα από τα πορτρέτα τραβήχτηκε κατά τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας σε κάποιο νησί της Καραϊβικής, που δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Εκεί ο εξάχρονος πρίγκιπας φαίνεται να φοράει ένα μαγιό με άσπρες και μπλε ρίγες, ενώ από πάνω ένα μπλουζάκι τύπου πόλο της γνωστής μάρκας H&M, κόστους περίπου 10 ευρώ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ