2019-07-22 22:24:36
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών
Το ήπιο κλίμα χαιρέτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα «να μπει στη μηχανή του χρόνου. Στις 7 Ιουλίου έγιναν εκλογές και τις χάσατε. "Ψεύτες" και "λαϊκιστές" σας είπε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αν τα κάνατε τόσο καλά όσο λέτε το αποτέλεσμα των εκλογών θα ήταν διαφορετικό». «Δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. Λάθη θα γίνουν, αλλά δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ η προσήλωση στον κεντρικό στόχο», τόνισε.

O ΕΝΦΙΑ μειώνεται αμέσως τόνισε ο Πρωθυπουργός και απαντώντας στον κ. Τσίπρα είπε ότι η πολιτική του στηρίζει τη μεσαία τάξη και όχι τους πλούσιους.

«Όταν ελαφρύνουμε τον ΕΝΦΙΑ δεν αναφερόμαστε στους πλούσιους της Εκάλης αλλά στη μεσαία τάξη που εσείς εξοντώσατε» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί ως κατεπείγον την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πρωθυπουργός απάντησε για το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων. «Είχα πει ότι η μείωση πλεονασμάτων θα είναι εφικτή όταν αποδείξουμε έμπρακτα την μεταρρυθμιστική μας δυναμική» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός και τόνισε ότι «τα έφερε έτσι που βρίσκονται στη Βουλή, το δίδυμο της καταστροφής του Α' εξαμήνου του 2015, οι κ.κ. Τσίπρας και Βαρουφάκης». «Συμβουλές από εσάς για διαπραγμάτευση αυτή η παράταξη δεν δέχεται» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ