2019-07-22 22:41:26
Φωτογραφία για Διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης στη Ρόδο
Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος έθαβε τα ναρκωτικά σε υπαίθριες καβάτζες

Ένας 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διακριβώθηκε, ο 37χρονος έθαβε σε υπαίθρια σημεία ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, τις οποίες διαμοίραζε σε τοξικοεξαρτημένα άτομα του νησιού. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση, εντόπισαν τον δράστη σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου να κινείται με ΙΧΕ αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 468,5 γραμμαρίων τοποθετημένη σε δυο συσκευασίες, κοκαΐνη βάρους 110,1 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο κάρτες sim. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε, ότι ο κατηγορούμενος απέκρυπτε ναρκωτικές ουσίες σε υπαίθριες «καβάτζες».

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε θαμνώδη περιοχές και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 198,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 37 γραμμαρίων, πλαστικό δοχείο με εξάρτημα πολυκόφτη, ο οποίος έφερε υπολείμματα ηρωίνης. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου ίσχυε περιοριστικό μέτρο για παρόμοιες υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ