2012-06-15 11:29:24
Φωτογραφία για Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ
Πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η… ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ; Το ερώτημα δεν είναι διόλου ρητορικό, αλλά βαθιά πραγματιστικό. Απ’ τη μια ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται αποφασισμένος να ανακοινώσει το βράδυ των εκλογών της 17ης Ιουνίου τη διάλυση του Κινήματος για… κάτι άλλο. Απ’ την άλλη, η εσωκομματική αντιπολίτευση, στελέχη που η νέα ηγεσία κράτησε μακριά από την προεκλογική εκστρατεία και με τη σειρά τους άσκησαν κριτική στη σημερινή Ιπποκράτους, δείχνουν αποφασισμένα να ζητήσουν… λογαριασμό από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το αναμενόμενα τραγικό αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής.

Με όσα είπε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ελάχιστες αμφιβολίες άφησε για τις προθέσεις του να προχωρήσει από τη Δευτέρα σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Όπως και με όσα είπε απ’ την άλλη ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εξελίσσεται σε πόλο συσπείρωσης όσων ασκούν κριτική στον διάδοχο του Γιώργου Παπανδρέου, επίσης ήταν ξεκάθαρο πως τα όργανα έχουν ήδη αρχίσει.


Κάπου… εκεί κοντά, συναντά κανείς τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που επίσης φαίνεται να έχει πάρει θέση μάχης κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ με ενδιαφέρον θα πρέπει να αναμένονται οι τοποθετήσεις και οι αντιδράσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της Άννας Διαμαντοπούλου.

Χωρίς φυσικά να ξεχνά κανείς και την πάντα ισχυρή ομάδα των παπανδρεϊκών. Που θεωρούν ότι έχουν “ανοιχούς λογαριασμούς” με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την ομάδα των στενών συνεργατών του.

(Νικόλαος - Κυριάκος Ζωντανός  - statesmen.gr )
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ