2012-06-15 11:30:04
Φωτογραφία για ΜΕ... ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA
Όσοι -είτε στελέχη του ΠΑΟ είτε οπαδοί της ομάδας- υποστήριζαν ότι ο φάκελος για την αδειοδότηση του "τριφυλλιού" ήταν πλήρης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", καλό θα ήταν να παρεβρεθούν στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση της ομάδας ελέγχου της UEFA η οποία επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα την Ελλάδα και τσέκαρε εξονυχιστικά το φάκελο των "πρασίνων".

Ο ΠΑΟ ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο και κράτησε την άδειά του να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν και το δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές και ανανεώσεις. Το ξεπέρασε, όμως, και πάλι προσωρινά, γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα, η άδεια που είχε πάρει ο ΠΑΟ από την ΕΠΟ είχε... αστερίσκο, αφού θα έπρεπε οι "πράσινοι" να συμπληρώσουν το πλάνο βιωσιμότητας. Τώρα η UEFA δίνει την άδεια και πάλι με αστερίσκο. Ουσιαστικά δίνει μια προσθεσμία 15 ημερών στο "τριφύλλι", έως τις 30 Ιουνίου, οπότε και θα κάνει τον τελικό έλεγχο η UEFA σε όλους τους... προβληματικούς φακέλους.


Μέσα στο επόμενο 15νθημερο θα πρέπει ο ΠΑΟ να έχει καταθέσει όλους τους διακανονισμούς οφειλών με τους παίκτες (ακόμα δεν έχει υπογράψει ο Καντέ) αλλά και να τακτοποιήσει το χρέος ύψους 2,5 εκατ. ευρώ προς την εφορία. Και βέβαια να έχει καλύψει το πλάνο βιωσιμότητας.

Τα χαμόγελα επανήρθαν στον ΠΑΟ αλλά οι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα (κυρίως ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Βαγγέλης Πέτσος και δευτερευόντως ο πρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας) ξέρουν ότι υπάρχουν ακόμα 15 εξαιρετικά κρίσιμες ημέρες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ