2019-07-23 12:19:33
Φωτογραφία για H Barbra Streisand θα μπορούσε να είναι η σύζυγος του Πρίγκιπα Καρόλου
Όμως όπως είπε η ίδια "Δεν έπαιξε σωστά τα χαρτιά της"

Ο Πρίγκιπας Κάρολος πριν παντρευτεί τη Lady Diana σε ηλικία 32 ετών είχε πολλές σχέσεις

με διάφορες γυναίκες γνωστές αλλά και άγνωστες και ανάμεσά τους ήταν και η ηθοποιός Barbra Streisand. H ίδια μίλησε για τη σχέση αυτή όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του British Summer Time Hyde Park πρόσφατα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Δείχνοντας λοιπόν κάποιες φωτογραφίες τους από τον καιρό που ήταν ζευγάρι, η Streisand με το γνωστό χιούμορ που τη διακατέχει δήλωσε: «Αν είχα παίξει τα χαρτιά μου σωστά, θα μπορούσα να είχα γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα». H πρώτη φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν ήταν στο πλατό της ταινίας «Ένα αστείο κορίτσι» το 1974. Ξανασυναντήθηκαν μετά το διαζύγιο του Καρόλου το 1994 σε φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος του Πρίγκιπα και ο Βρετανικός Τύπος τους ήθελε μαζί, ενώ ξανά, το 2006 μια βιογραφία έφερε στο φως την κρυφή ερωτική τους σχέση με τον Κάρολο να λέει για τη Barbra πως ήταν το pin up girl του.

Aν πάντως ο Κάρολος παντρευόταν την ηθοποιό, τότε εκείνη θα ήταν η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα και μάλιστα πολύ πριν σπάσει την παράδοση η μυγάς Meghan, το 2019.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ