2019-07-23 14:40:18
Φωτογραφία για Η Συμφωνία των Πρεσπών και η εξευτελιστική κωλοτούμπα της ΝΔ
Από Κ. Μ.

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες που η ΝΔ κατάγγελνε την Συμφωνία των Πρεσπών και μιλούσε για εκχώρηση απαράγραπτων εθνικών δικαιωμάτων όπως η Μακεδονική Εθνότητα και η Μακεδονική γλώσσα, ενώ στη βάση αυτή συμμετείχε στα ογκώδη συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Μακεδονίας με το σύνθημα η “Μακεδονία είναι Eλληνική”

Από την πρώτη στιγμή που ΝΔ έγινε κυβέρνηση όλα τούτα τα πολύ ορθά και άλλα πολλά

που η ΝΔ δεν μπορούσε και δεν ήθελε να ομολογήσει για την Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων λες και έχουν έκτοτε περάσει αιώνες.

Πρώτος ο αρχηγός της ΝΔ έκανε την κωλοτούμπα λογοκρίνοντας μέσω του ΑΠΕ ακόμα και τα όσα εγκωμιαστικά είπε η Βρετανίδα πρωθυπουργός για τις Πρέσπες και την “Βόρειο Μακεδονία” για να ακολουθήσουν ο Υπ. Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι οποίοι ενώ πριν έσουρναν τα εξ’ αμάξης στη Συμφωνία, τώρα ζητούσαν την “απαρέγκλιτη εφαρμογή της”.


Το κωμικόν, βέβαια, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ειρωνεύτηκε την κωλοτούμπα της ΝΔ, εφάμιλλη εκείνων που αμέτρητες φορές ο ίδιος έχει διαπράξει, την αξιοποίησε για να υπογραμμίσει το πόσο ο ίδιος δικαιώθηκε με το ανοσιούργημα των Πρεσπών!

Αντί η κωλοτούμπα της νεοφιλελεύθερης και Νατοϊκής ΝΔ να γίνει πειστήριο για το πόσο επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, την ειρήνη και την συνεργασία λαών και χωρών είναι η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί για τον αμετανόητο ΣΥΡΙΖΑ απόδειξη της ορθότητας της.

Κρίμα! Μωραίνει Κύριος.

ΠΗΓΗ:

https://iskra.gr/%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%83%cf%80%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83/
via
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ