2019-07-24 12:11:38
Φωτογραφία για Ποιος μένει σήμερα στην πολυτελή βίλα του Γαβαλά στη Μύκονο;
Ο Γιάννης Ρεβύθης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για το real estate, καθώς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μεσίτες στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και μιλά με ενθουσιασμό για τη φετινή τουριστική σεζόν.

«Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμούν να νοικιάσουν τα σπίτια τους, όσα χρήματα κι αν τους δώσουν. Τα τελευταία, όμως, χρόνια μετά την οικονομική κρίση οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών (ακόμα και celebrities και γνωστοί επιχειρηματίας) μισθώνουν την ιδιοκτησία τους με πλήρες service (σεφ, υπεύθυνους καθαριότητας, μπάτλερ και σωματοφύλακα) και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό ή σε άλλα νησιά» περιγράφει στο People. Τα τελευταία χρόνια παραθερίζουν στο νησί της Μυκόνου Άραβες, Ρώσοι αλλά και Τούρκοι.

Έχουν ενδιαφερθεί κάποιοι από αυτούς να επενδύσουν αγοράζοντας ακίνητα στη Μύκονο; «Σε πληροφορώ πως οι Άραβες δεν αγοράζουν ακίνητα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μίσθωση ή η αγορά ξενοδοχείων για business. Αυτοί που ενδιαφέρονται για αγορά ακινήτων στη Μύκονο είναι Γάλλοι, Ιταλοί, Αμερικανοί, Αυστριακοί και Ελβετοί. Το τελευταίο διάστημα έχουν μπει ξανά στην αγορά και κάποιοι Έλληνες, οι οποίοι αγοράζουν οικόπεδα ή κατοικίες μέχρι 800.000 ευρώ» εξηγεί.


Η Μύκονος είναι ένα πανέμορφο νησί, όπου ορισμένα σπίτια έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, καθώς έχουν φιλοξενηθεί εκεί διεθνείς προσωπικότητες από όλο τον πλανήτη. Ένα από αυτά είναι η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Φτελιά, που εδώ και λίγα χρόνια έχει περιέλθει στα χέρια του ελληνικού Δημοσίου. «Εξ όσων γνωρίζω, ένας Έλληνας έχει μισθώσει από το Δημόσιο το σπίτι του Λάκη Γαβαλά και κατοικεί εκεί αυτή την περίοδο. Επίσης, άγνωστη είναι προς το παρόν και η τύχη της βίλας του Μιχάλη Ασλάνη. Υπήρχαν ορισμένα φορολογικά προβλήματα και χρέη της εταιρείας του Ασλάνη, οπότε οι κληρονόμοι, αν αποδέχονταν την κληρονομιά, θα αποδέχονταν αυτόματα και τα χρέη. Αν δεν γίνει αποδοχή κληρονομιάς, μπορεί και η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη να περιέλθει στο Δημόσιο» αποκαλύπτει.
usay.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME..
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ