2019-07-26 16:56:06
Φωτογραφία για Πώς να καταπολεμήσετε τον καύσωνα: Προϊόντα που ξεπουλούν στις ζέστες
Οι έμποροι προτείνουν... «κατεψυγμένες» παντόφλες και μπουφάν με ανεμιστήρα

Με τον καύσωνα να... ιδρώνει τους Ευρωπαίους, οι επιχειρηματίες αναπτύσσουν καινοτόμα προϊόντα που υπόσχονται μια ανάσα δροσιάς.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, με ένα τζάκετ, ειδικά σχεδιασμένο για υψηλές θερμοκρασίες, μπορείτε να κρατήσετε δροσερό το σώμα σας στον φετινό καύσωνα.

Πρόκειται για το μπουφάν «Makita Fan Jacket», αξίας 101 λιρών, που είναι εξοπλισμένο με μπαταρίες. Έχει ενσωματωμένους δύο ανεμιστήρες, που προσφέρουν κρύο αέρα στο μπουφάν - πιθανώς αντισταθμίζοντας την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Η αφόρητη ζέστη επιβαρύνει επίσης τα πόδια. Όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, τα αιμοφόρα αγγεία στα κάτω άκρα διογκώνονται με αποτέλεσμα τα πόδια μας να πρήζονται. Τα κάτω άκρα μπορούν να διογκωθούν σχεδόν όσο το μισό μέγεθός τους, σύμφωνα με μελέτη.

Οι... κατεψυγμένες παντόφλες έρχονται να δώσουν τη λύση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Οι παντόφλες «Rapid Relief Reusable Cold Slippers» ( amazon.co.uk) μπαίνουν στην κατάψυξη. Το σχήμα τους δεν αλλάζει ενώ καταψύχονται με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Volkswagen Golf GTi TCR ABT 340ΗΡ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Volkswagen Golf GTi TCR ABT 340ΗΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ