2019-07-27 17:35:18
Φωτογραφία για Έλα στη θέση μου: Πολύ  γέλιο και εκπλήξεις την νέα σεζόν,όσα αποκαλύπτει η σεναριογράφος
Η Στέλλα Καραμπακάκη, η οποία από πέρυσι ανήκει στην συγγραφική ομάδα, αποκάλυψε τι θα δούμε στο νέο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

 Από τον προηγούμενο χρόνο ανήκεις στην ομάδα που επιμελείται το σενάριο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Πώς αισθάνεσαι που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη σειρά με αποτέλεσμα να πάρει το πράσινο φως για τέταρτη χρονιά;

 «Πάρα πολύ τυχερή και χαρούμενη! Είμαι στο κομμάτι των διαλόγων της σειράς, το οποίο είναι ένα μέρος του σεναρίου που αγαπώ πολύ, γιατί βασίζεται στους χαρακτήρες και τις ατάκες τους. Είναι μαγικό να βλέπεις κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι να «ζωντανεύει» στην οθόνη της τηλεόρασης. Νομίζω πως η σειρά συνδυάζει αρμονικά κάποια πολύ ωραία στοιχεία, γι' αυτό έχει αγαπηθεί τόσο από τον κόσμο. Εννοείται πως πολύ σημαντικό ρόλο σ' αυτό έχουν παίξει το δυνατό σενάριο, η παραγωγή, η σκηνοθεσία και οι ηθοποιοί που επιλέχθηκαν και έχουν ταιριάξει ωραία μεταξύ τους»


 Τι να περιμένουμε από τα νέα επεισόδια;

 «Κάτι λίγο παραπάνω από όλα όσα έχουμε ήδη αγαπήσει στη συγκεκριμένη σειρά! Σίγουρα πολύ γέλιο και πολύ συναίσθημα. Μέσα από αυτά οι χαρακτήρες θα εξελιχθούν και θα μας δείξουν περισσότερα για το ποιοι είναι πραγματικά, ποιοι είναι οι στόχοι και τα θέλω τους, και θα μπορέσουμε να ταυτιστούμε καλύτερα μαζί τους» Αναμένουμε καινούργια ονόματα που θα ενταχθούν στο καστ;

 «Εννοείται! Σε κάθε σεζόν μπαίνουν νέοι χαρακτήρες για να...ταράξουν λίγο περισσότερο τα νερά. Το φθινόπωρο έρχονται πολλές εκπλήξεις στο «Έλα στη θέση μου» καθώς και ένας ζεν πρεμιέ, που θα μας ξεσηκώσει» εξήγησε στο Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ