2019-07-28 10:55:24
Φωτογραφία για Πρώην παίκτης του POL: Είχα πολλές προτάσεις να βρίσκομαι σε πάνελ εκπομπών!
Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Power of Love». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης παραχώρησε συνέντευξή στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη, ο οποίος μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που πήρε από το παιχνίδι, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε μετά από αυτό.

 Πριν ένα χρόνο μου είχες πει στη συνέντευξη που είχαμε κάνει για το «Down Town» ότι δεν θα ήθελες με τίποτα να χαθεί η αναγνωρισιμότητα που πήρες από το «Power of love». Σήμερα, πιστεύεις ότι ο κόσμος σε ξέχασε;

 Όντως, έτσι είχα πει. Όμως, επειδή πάντα είμαι ειλικρινής, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει πέσει η φήμη μου. Με την έννοια ότι δεν είναι το ίδιο ψηλά, όπως ήταν τότε. Αλλά ότι με θυμούνται, με θυμούνται! Μπορεί να μην τρέχουν επάνω μου να φωτογραφηθούν, όπως έκαναν κάποτε, και να μη μου μιλούν τόσο συχνά, αλλά μία στο τόσο συμβαίνει. Πιο πολύ τα παιδιά με αναγνωρίζουν. Δεν με στεναχωρεί καθόλου αυτό όμως. Είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, αλλά τις απέρριψα όλες.


 Από πού είχες πρόταση;

 Από τρία μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, όμως, απέρριψα τις προτάσεις τους, γιατί με ήθελαν ως μέλος στο πάνελ των εκπομπών τους, να σχολιάζω κουτσομπολίστικα θέματα. Εγώ, ρε φίλε, δεν το έχω καθόλου με αυτό. Δεν θα ήμουν καλός.

 Σε τι θα ήσουν καλός, πιστεύεις;

 Σε μία εκπομπή, ίσως, πιο χαλαρή, με άλλα θέματα: Διατροφή, γυμναστική, extreme sports. Δεν ξέρω. Προτιμώ να κάνω αυτά που κάνω και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Να μην προβάλλω κάτι ψεύτικο. Είμαι αυτός που ξέρατε, όπως με γνωρίσατε.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ