2019-07-28 17:05:19
Φωτογραφία για Το iOS 12.4 ενεργοποιεί το FaceTime για τα iPhones που πωλούνται στο Πακιστάν
Η Apple δεν έχει αυτόνομη παρουσία στο Πακιστάν, ωστόσο η εταιρεία πωλεί τα iPhones και iPads μέσω εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών και φορέων τρίτων κατασκευαστών. 

Οι συσκευές του iOS που πωλούνται στο Πακιστάν μέσω αυτών των επίσημων καναλιών είναι ίδιες με τον υπόλοιπο κόσμο, εκτός από αυτές που έχουν απενεργοποιημένη από προεπιλογή την εφαρμογή FaceTime βίντεο και ήχου. Αυτό δεν διαφέρει από τα iPhones που πωλούνται σε πολλές μεσανατολικές χώρες, τα οποία επίσης δεν επιτρέπουν τη χρήση της λειτουργίας του FaceTime.

Με το iOS 12.4, η Apple έχει άρσει τους περιορισμούς για τη λειτουργία FaceTime για τα iPhones και τα iPads που πωλούνται στο Πακιστάν. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι εάν κάποιος έχει αγοράσει μια συσκευή iOS μέσω των επίσημων μεταπωλητών της Apple ή του κυψελοειδούς φορέα, μπορεί απλώς να ενημερώσει τη συσκευή του στο iOS 12.4 και να ενεργοποιήσει την κλήση βίντεο και ήχου μέσω του FaceTime.

Για να ενημερώσετε το iPhone σας στο iOS 12.4, απλώς πηγαίνετε τις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού. Ή κάντε λήψη των άμεσων αρχείων IPSW του iOS 12.4 εδώ για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο μέσω του iTunes.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ