2019-07-29 09:11:14
Φωτογραφία για Απίστευτο: Ο πρέσβης του Ισραήλ κάνει κατακόρυφο στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας
Σαφώς, η διπλωματία απαιτεί κάποιες φορές να ακροβατεί κανείς. Αλλά ο συγκεκριμένος πρέσβης το… τερμάτισε κάνοντας κατακόρυφο μπροστά στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας! Ο Νταν Οριαν επισκέφθηκε τον Στέβο Πενταρόφσκι. Αν και αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του πρέσβη του Ισραήλ στη Βόρεια Μακεδονία με τον πρόεδρο της χώρας, ο Οριαν δεν δίστασε να κάνει κάτι αδιανόητο για ένα τέτοιου είδους τετ α τετ. Εβγαλε το σακάκι του και έκανε κατακόρυφο μέσα στο προεδρικό μέγαρο, στηριζόμενος μάλιστα στο ένα χέρι του!

Το tweet του Πενταρόφσκι για τον πρέσβη

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Στέβο Πενταρόφσκι στο Twitter όλα τα… λεφτά είναι το ύφος του προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας. Γιατί κοιτάζει τον πρέσβη του Ισραήλ απορημένος για τη σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.

«Ας είναι αυτή η φωτογραφία, το κατακόρυφο του Ισραηλινού πρέσβη Νταν Οριαν, μια έμπνευση και άλλη μια απόδειξη ότι η γυμναστική είναι σημαντική και μερικές φορές αστεία», έγραψε ο Πενταρόφσκι στην ανάρτησή του.


Оваа фотографија, «стој на раце» со израелскиот амбасадор @DanOryan, нека биде мотив и причина повеќе зашто вежбањето е многу важно, а најчесто и забавно pic.twitter.com/sZMGvFBegV

— Stevo Pendarovski (@SPendarovski) July 26, 2019Ο πρέσβης- ακροβάτης

Πάντως, ο Ισραηλινός πρέσβης στη Βόρεια Μακεδονία δεν δοκίμασε πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Από παλιότερες αναρτήσεις του αλλά και από βίντεο στο διαδίκτυο φαίνεται πως του αρέσουν τα ακροβατικά και ιδιαίτερα το κατακόρυφο.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ