2019-07-31 08:16:18
Φωτογραφία για Ευχάριστα νέα για την κόρη του Ανθυπασπιστή Βασίλη Ακρίβου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη Λάρισα
Του Ηλία Προύφα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κόρη στελέχους του Στρατού Ξηράς, που τραυματίστηκε σε σοβαρά σε τροχαίο στη Λάρισα.

Πρόκειται για τη 18χρονη Παναγιώτα, κόρη του Ανθυπασπιστή (ΕΜ), Βασίλη Ακρίβου, την οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, πριν 9 ημέρες μεθυσμένος οδηγός, στην οδό Αγίου Γεωργίου (οδός Βόλου) στη Λάρισα.

Η 18χρονη αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά την Δευτέρα 22 Ιουλίου, έδωσε τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται και βγήκε νικήτρια, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Χθες βράδυ επικοινώνησε μαζί μας ο πατέρας της Παναγιώτας, Βασίλης Ακρίβος, ο οποίος θέλησε μέσα από το kranosgr, να ευχαριστήσει την όλη την ηγεσία του Στρατού Ξηράς για την πολύτιμη στήριξη που του παρείχαν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στο Διοικητή της ΜΕΡΥΠ, Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και τον Διοικητή του, Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Κωστάκη.

Να σημειώσουμε ότι τη σοβαρή περίπτωση της Μαρίας Ακρίβου, ανέλαβε ιατρικά και έφερε με επιτυχία εις πέρας, ο καλός φίλος και αναγνώστης του kranosgr, ιατρός Νευροχειρουργός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, μαζί με όλη την ιατρική και νοσηλευτική του ομάδα.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ